witam, jestem w ciąży w II trymestrze i odebrałam wyniki morfologi mam obiżone HGB 11,80 g/dl a norma jest 12-16.
Nastepnie mam obniżone HCT 34,5% norma to 37.0-47.0% Obniżone jest również PLT 132tys/ul norma 150-450 i podwyższone
P-LCR 50,01% norma 13-43.
w dodatku w Uwagach mam napisane:Możliwa obecność
mikroagregatów płytkowych.Wskazane pobranie krwi na TE. Prosze o interpretacje, dodam, że miesiąc temu robiłam wyniki i miałam wszystko w normie.