Od kilku tygodni jestem osłabiona,mam zawroty głowy i mdłości. Kilka współczynników w wynikach morfologii jest poniżej normy. O czym może to świadczyć?

RBC 4.05 (4,00 - 5,20 10x6/mm3)
HGB. 11.6 ˅ 12,0 - 16,0 g/dL
HCT 36.2 ˅ 37,0 - 47,0 %
PLT 220 140 - 400 10x3/mm3
PCT 0.178 ˅ 0,200 - 0,500 %
MCV 89.4 82,0 - 98,0 µm3
MCH 28.6 27,0 - 33,0 pg
MCHC 32.0 31,0 - 36,0 g/dL
RDW 13.8 10,0 - 16,0 %
MPV 8.1 6,0 - 10,0 µm3
PDW 15.5 8,0 - 18,0 %
%LYM 43.0 25,0 - 50,0 %
%MON 7.3 2,0 - 10,0 %
%GRA 49.7 ˅ 50,0 - 80,0 %
#LYM 2.5 1,0 - 5,0 10x3/mm3
#MON 0.4 0,1 - 1,0 10x3/mm3
#GRA 2.8 2,0 - 8,0 10x3/mm3
. .
ROZMAZ
SEGMENTY 57 50 - 80 %
LIMFOCYTY 42 25 - 50 %
MONOCYTY 1 ˅ 3 - 8 %
anizocytoza pł.krwi