Witam,
proszę o ocenę wyników badań :
FT3 O55-W1 - 2,62 pg/ml
FT4 O69-W1 - 1,02ng/dl
testosteron O41-W1 : 1,24 nmol/l
TSH 3 : 1,4882 ulU/ml

borykam się z problemem wypadających włosów i nieregularnymi miesiączkami i chciałabym się dowiedzieć czy przyczyną są zaburzenia hormonalne
Jakie jeszcze badania powinnam wykonać ?