Witam,
od ponad roku staram się o dziecko, jednak bez rezultatu. W ostatnim cyklu zrobiłam badania hormonów
4dc- FSH 4,50 ( 3,03-8,08)
LH 4,01 (1,80-11,78)
PROLAKTYN 12,80 (5,18-26,53)


14 dc LH 4,03 (7,59-89,08)
ESTRADIOL 186,60 (38-649)

21 DC lh 4,85 ( 0,56-14,00)
PROGESTERON 7,30 ( 1,2-15,9)

dodatkowo TSH 1,330 (0,350-4,940)
FT3 2,87 ( 1,71-3,71)
FT4 1,12 (0,70-1,48)

W środkowej fazie cyklu LH jest poniżej normy, czy oznacza to brak owulacji?
Testy owulacyjne wychodziły pozytywnie dlatego nie wiem co o tym mysleć , a wizyta u lekarza dopiero w przyszłym tygodniu