Bardzo proszę o interpretacje, córka 3 letnia miała wcześniej w badaniu limfocyty atypowe 1% [.] i miała miec z tego powodu powtórzone badanie, to są wyniki
WBC 15,36 + (4-15.00)
NEUT 7,34 * 47.8%* (1,8-7,7)
LYMPH 5,96* 38,8%* (1,7-5,5)
MONO 1,53* 10,0%* (0,2-1,3)
EO 0,51 + 3,3% (0.0-0,4)
BASO 0,02 0,1% (0,00-0,10)

RBC 4,51+ (3,5-4,5)
HGB 12,1 (11,5-13,5)
HCT 36,0 (34,0-40,0)
MCV 79,8 (78,0-98,0)
MCH 26,8 (24.0-30.0)
MCHC 33,6 (28,0-34,0)
RDW-SD 39,6 (37,0-54.0)
RDW-CV 13,9 (8,0-15,0)

PLT 408+ (140-400)
PDW 10,4 (9,0-16.0)
MPV 9,9 (6,0-13.0)
P-LCR 23,0 (13,0-43,0)
PCT 0,41 (0,17-0,50)

lymphocytosis
monocytosis

atypical lympho?




W poprzednich badaniach również miała zawsze podwyższone limfocyty, często anemię ale żelazo przy tym w normie. Bardzo proszę o interpretacje