tsh 4,330 ulU/ml norma 0,250-5,000
FT4 31.76% [wynik 0.97, norma (0.7 - 1.55)]
FT3 11.79% [wynik 2.93, norma (2.6 - 5.4)]

3 miesiące temu straciłam dziecko w 12 tygodniu ciąży, chciałabym znów zajść w ciążę, ale chyba moje wyniki nie są najlepsze. Wizytę u endokrynologa (pierwszą w życiu) mam za 3 tygodnie.