Witam,
od dłuższego czasu czuję osłabienie, brak sił, a teraz doszły bóle kości biodrowych, nóg, i stawów.
Byłam u lekarza dostałam skierowanie na badanie. Wyniki moich badań:
MORFOLOGIA
WBC 3,8 (4,0-10,0)
NEU 47,9 (37-92)
LIM 39,8 (10-58,5)
MON 8,6 (2-8)
EOS 3,2 (1-5)
BAS 0,5 (0,0-1)
ALY 0,6
LIC 0,2
RBC 3,95 (4-5,5)
HEMOGLOBINA 13,3 (12-16)
HEMATOKRYT 37,7 (37-47)
MCV 95,5 (80-94)
MCH 33,7 (27-34)
MCHC 35,3 (32-37)
RDW 14 (11,5-14)
PŁYTKI PLT 146 (140-400)
MPV 9,9 (7-12)

Czy w tych wynikach jest coś złego, co by wpływało na mój stan zdrowia.