Witam, mam ból nogi prawej zaczęło się od kolana od przedwczoraj całe udo aż do biodra jakby mnie w środku coś ciągło, lekarz skierował mnie na badanie bo podejrzewa zakrzepicę, z badań wynika że : INR jest 0,89 (norma 0,90-1,30) APTT jest 24,7 (norma 25,0-37,0) natomiast FIBRYNOGEN jest 506 (norma 200-400) czy to są złe wyniki że APTT i INR obniżone a Fibrynogen podwyższony