witam mam wątpliwości co do mojego leczenia -od półtora roku lekarze próbują ustawic mi dawkę hormonów i nic z tego-włosów straciłam ponad połowe,pocę sie jestem nerwowa i pojawiła sie tazke ostatnio wysoka prolaktyna skierowanie dostałam w zwiazku z niedoczynnoscia tarczycy po badaniach potwierdziło sie to schorzenie-usg tarczycy jest ok a przeciwciała p-tarczycowe sa wysokie-hashimoto ostatnie moje wyniki wyglądaja następująco

tsh 0,888 norma 0,270-4,200
ft4 10,31 norma 12,00-22,00
ft3 4,07 norma 3,10-6,80
prlokatynka na czczo przed tabletką 858,3 2h po tabletce ponad 3000

dodam ze jak tylko mam zwiekszoną dawkę novothyralu (obecnie biorę 4 x w tyg 75 i reszte dni 50) to odrazy spada tsh a ft4 rosnie i tak w kółko jak podskoczy tsh to ft4 maleje co robic w takiej sytuacji?