+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 12 z 12

Temat: VICHY DERCOS NEOGENIC opinie ?

  1. #1
    Nie zarejestrowany
    Guest

    Question VICHY DERCOS NEOGENIC opinie ?

    czy ktoś może wyprobował kuracje ktora tak ostro reklamuja teraz w TV ? warto wydać na to kase czy nie dziala tak samo jak inne ? :/


  2. #2
    Jedzpij_pl jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    Mar 2013
    Postów
    10

    Od znajomych wiem, iż linia Dercos jest bardzo dobra. Korzystnie wpływa na różnorakie problemy z włosami. Jeśli jednak chodzi o produkt Noegenic, to w tym miejscu są już pewne rozbieżności. Produkt bardziej stymuluje porost włosów, pojawiają się tzw. "baby hair". Jeśli chodzi o wypadanie starszych włosów, opinie są już bardziej podzielone. Niektórym pomaga lepiej, innym gorzej.


  3. #3
    flaga jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    Mar 2013
    Skad
    Polska, Katowice
    Postów
    12

    też jak dotąd słyszałam same pozytywy na temat, ale pewnie jak ktoś już tak się wykosztował to złego słowa nie powie, bo wyszłoby na to, że wydał te pieniądze na darmo :P


  4. #4
    Nie zarejestrowany
    Guest

    nie, nie,nie

    kończę właśnie drugie opakowanie i niestety nic. Efektów brak, włosy wypadają jak wypadały, nowych ani sladu. Gdy skończę całą kurację,napiszę o ile będzie o czym pisać. Jak do tej pory jestem strasznie rozczarowana bo kuracja b.droga.
    I.


  5. #5
    EdmundTerapia jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    Apr 2013
    Skad
    Warszawa
    Postów
    2

    Nie widzę poprawy u siebie. Więcej nie kupię, na pewno!


  6. #6
    asiamach jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    Jun 2013
    Postów
    6

    Ja też nie jestem zadowolona :/


  7. #7
    artktos
    Guest

    Dercos neogenic

    Promocja: "Poznaj skuteczność pełnej kuracji" czy jakoś tak. Skorzystałem, wydałem ponad 600 zł, wysłałem fotki paragonów, kody promocyjne, przez dwa miesiące wcierałem to coś we włosy. Efektu nie widzę. Nie dostałem nawet złamanego e-maila z informacją, że biorę udział w promocji. Oczywiście promocyjnego opakowania na kolejny miesiąc też nie zobaczyłem.
    Jakaś dziwna firma. Można u nich zbierać punkty promocyjne pod warunkiem wysłania kodów kreskowych z opakowań... pocztą. Jak w XIX wieku :-o. Dla mnie naciąganie, porażka i strata pieniędzy. Nie polecam.


  8. #8
    adamtomas jest nieaktywny
    Nowy użytkownik Avatar adamtomas
    Zarejestrowany
    Oct 2013
    Skad
    Bydgoszcz - Toruń
    Postów
    10

    Moja partnerka miała i korzystała i też raczej była niezadowolona, biorąc pod uwagę jednak dość wysoką cenę tej kuracji.


  9. #9
    Nie zarejestrowany
    Guest

    Super pod warunkiem. że stale stosowany

    Świetny produkt, ale po zakończeniu kuracji, włosy znowu szybko zaczynają wypadać. Działa jeśli się go stosuje. Efekty widoczne szybko. Włosy przestają wypadać i odrastają nowe. 2 miesiące po zakończeniu 3-miesiecznej kuracji, znowu problem wypadania włosów zaczyna sie pojawiać . Kuracja dla osób z grubym portfelem.


  10. #10
    Paulina23
    Guest

    Thumbs down porażka

    Kupiłam w nadzieji , na powrót moich grubych pieknych włosów i niestety po 2 opakowaniach porażka , zero efektów . Za tą samą cene radzę iść Wam wszystkim , na mezoterapię głowy do dermatologa . Na pewno , zdziała więcej niż "magiczne ampułki" . Dlatego jeśli ktoś to czyta , radzę nie kupuj i nie marnuj pieniędzy .


  11. #11
    Nie zarejestrowany
    Guest

    sprawdzone

    nie ma jak sposób na okradanie naiwnych ludzi i to zgodnie z prawem ! 4 miesiace, bez skutku, i proszę mi nie mówić, że wyrasta meszek, to jest bzdura, a to dlatego gdyż ten meszek jest niezależnie od tego czy sie stosuje coś czy nie

    polecam naiwnym ale i pewnie tym co nie mają robić z pieniędzmi, wtedy warto !


  12. #12
    _agata jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    Apr 2014
    Postów
    1

    Thumbs up Mam i testuję

    VICHY DERCOS NEOGENIC testuję od tygodnia, stosuję zaraz po przyjściu z pracy (ponieważ włosy szybciej się przetłuszczają) a resztkę ampułki rano po myciu włosów na miejsca gdzie mam najmniej włosów - zakola i na tym etapie mogę stwierdzić:
    1. Włosy nie wypadają jak szalone, owszem wypadają jeszcze ale nie garściami tylko pojedynczo
    2. Bardzo łatwa aplikacja i przyjemny zapach

    VICHY DERCOS NEOGENIC na tym etapie wart jest swojej ceny, wcześniej łykałam dość drogi suplement diety Merz Spezial (2x dzienie) i nie pomogła nawet 60 dniowa kuracja która kosztowała ok 90zł.. a Tu po 1 tygodniu stosowania SĄ EFEKTY!!




    _________________________________________
    linki i reklama w sygnaturze dostępna od 10 postów (inf.)

+ Odpowiedz na ten temat

Podobne wątki

  1. Vichy Lipometric OPINIE
    Przez oloa w dziale Opinie o kosmetykach
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 10-10-2010, 22:19
  2. Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 08-02-2010, 14:38
  3. Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 08-02-2010, 11:54
  4. VICHY DERCOS - szampon wzmacniający
    Przez Ania w dziale Opinie o kosmetykach
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 08-02-2010, 10:25

LinkBacks Enabled by vBSEO

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134