+ Odpowiedz na ten temat
Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 181 do 210 z 217

Temat: Szampon DX2 opinie i efekty

  1. #181
    Nie zarejestrowany
    Guest

    Thumbs down Extra łupież

    Producencie - oszuście - nie pitol głupot.


  2. #182
    Nie zarejestrowany
    Guest

    Olaboga

    Człowiek tu prosi o opinie a tu prawie same reklamy od konkurencji. Musicie zatrudnić sztab gimbusow bo większość tych wypowiedzi brzmi jak typowa wyuczona formułka telemarketra. Ja się nie dam nabrać pozdrawiam wszystkich łysiejących i pamiętajcie, że panom nie potrzeba włosów na głowie żeby byli prawdziwymi mężczyznami


  3. #183
    arturo86lany
    Guest

    Angry DX2 na siwiejące włosy

    Stosowałem jakiś czas codziennie, zużyłem 2 opakowania.
    EFEKT:
    Siwienie nie dosyć, że nie ustało, nie dosyć, że włosy nadal były siwe, to jeszcze siwienie przybrało na tempie.
    Już lepszy efekt na siwienie ma Schauma przeciwłupieżowa.

    NIE POLECAM - DX2 przeciwko siwieniu to pieniądze wyrzucone w błoto


  4. #184
    Nie zarejestrowany
    Guest

    Dx2

    Witam.
    Używałem DX2 na wypadanie. Po zużyciu połowy butelki skóra głowy zaczęła mnie swędzieć.Nie do wytrzymania. Dodatkowo pojawił się łupież.
    Powinni zakazać sprzedaży tego g... , a producenta podać do sądu.

    Pozdrawiam


  5. #185
    Nie zarejestrowany
    Guest

    Nie działa !

    To tylko reklama, stosowałem no i niestety ale prócz wydanych pieniędzy i nadziei włosy siwe jak zostały tak zostały


  6. #186
    Nie zarejestrowany
    Guest

    DX2 vs Volume Hair Plus

    DX2 nie działa, nie dajcie się oszukać to strata pieniędzy.

    Rozwiązania nie ma, lekarstwa na siwienie też nie.

    Farbowanie niby ok ale jaki facet chce i dobrze sie czuje farbując włosy ? Mi to trochę uwłacza...
    Ciekawy produkt jaki ostatnio znalazlem do maskowania siwulców to volume hair plus, co o nim myslicie ?


  7. #187
    Nie zarejestrowany
    Guest

    Dalej nie dzila

    W dalszym ciagu nic sie nie zmienilo, DX2 u mnie tez nie dziala, a chyba nawet wlosy zaczely wypadac bardziej. Szkoda ze nie poczytalem tych opini wczesniej ;/


  8. #188
    Nie zarejestrowany
    Guest
    Stosowałem ten szampon niestety efekt zerowy. Tak samo revitax. Dopiero procerin zmniejszył tempo wypadania włosów.


  9. #189
    Kokott
    Guest

    co to ?

    a ten volume hair plus co to ? gdzie można coś o tym poczytać ?


  10. #190
    Nie zarejestrowany
    Guest
    Produkt do d... ja łysieje jak łysiałem a bratu na siwiznę też nic nie pomogło lipa i nic więcej


  11. #191
    Nie zarejestrowany
    Guest

    Dx2

    Powiem krótko lipa . Stosuje ponad miesiąc i żadnych efektów


  12. #192
    Nie zarejestrowany
    Guest

    Dx2 polecam.

    Ja stosowałem ten DX2 na siwiejące włosy. Widzę, że są tu różne opinie na jego temat, ale ja osobiście zdecydowanie mogę go polecić - moje siwe włosy nie są już tak widoczne. Polecam regularnie stosować, żeby efekt przyszedł jak najszybciej. Ja po około dwóch tygodniach zauważyłem, że mam ciemniejsze włosy.


  13. #193
    Nie zarejestrowany
    Guest

    Dx2

    Włosy zamiast tracić siwiznę siwieją jeszcze bardziej....cud szampon


  14. #194
    Nie zarejestrowany
    Guest

    Opinia DX2

    Ja kupiłam ten Dx2 mężowi, gdyzaważyłam, że zaczynają mu wypadać włosy. Na początku był sceptycznie nastawiony, ale używa już dłuższy czas i już nie lecą mu włosy z głowy. My możemy spokojnie polecić ten produkt.


  15. #195
    Nie zarejestrowany
    Guest

    Beznadzieja

    Szampon nie spełnia deklarowanych przez producenta efektów. Stosowałem go przez rok - i nic!!! Na opakowaniu jest zapis: "Stopniowo przywraca naturalny ciemny kolor włosów; produkt nie jest farbą do włosów; efekt po 5 użyciach".
    Nie dajcie się nabrać - w moim przypadku nic się nie potwierdziło!!!


  16. #196
    Nie zarejestrowany
    Guest
    Ten szampon nie spowoduje że poczernieją siwe włosy. Absolutnie. Kupiłem i nic kompletnie nie dał żadnego rezultatu. Włosy nadal siwe tak samo jak były wcześniej. Jedna wielka lipa. Nie dajcie się nabrać i nie kupujcie czegoś co nie działa.


  17. #197
    iwonka_pe jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    Jul 2017
    Postów
    8

    beznadziejny, mojemu bratu nic ne pomógł


  18. #198
    Tartek jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    Jul 2017
    Postów
    6

    Jak dla mnie produkt jest przereklamowany, może szampon Dermena Men pomoże?


  19. #199
    karabin
    Guest

    łysienie

    Panowie i panie;przez rok chodził facet do lekarza dermatologa bo wypadały mu włosy, prywatnie za każdą wizytę płacił i dostawał za każdym razem inną receptę za którą w aptece też musiał zapłacić.Podczas kolejnej wizyty podniósł głowę
    i zgadnijcie co zobaczył? zobaczył że lekarz który go leczył jest łysy jak kolano, więc macie odpowiedz na rożne specyfiki na łysienie.Ja też łysieje i moja żona to akceptuje,jak wyrwie się drzewo z korzeniami to to drzewo już nie odrośnie.
    pozdrawiam i życzę powodzenia


  20. #200
    norbi carlow
    Guest

    to ściema i robienie z Nas idiotów

    Ten szapmpon to totalne gówno ( jeśli mówimy do czego ma służyć) używam go od miesiąca, zamiast obiecanego zachamowania siwienia i jego cofnięcia to mi włosy wypadają. Po umyciu głowy swędzi mnie całe ciało. Ja pierdo......e co w tym kraju się juz wyprawia, dla kasy te kudłate robia wszystko. Nie kupujcie tego gówna.


  21. #201
    Nie zarejestrowany
    Guest

    dx2

    Cytat Napisal Nie zarejestrowany Zobacz post
    Włosy zamiast tracić siwiznę siwieją jeszcze bardziej....cud szampon
    producentów-osustowdo więzienia ! 1,5 miesiąca myłem codziennie-jeszcze siwsze ! Potem fryzjer i koniec zabawy .Do kryminału oszustow


  22. #202
    Adrian987 jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    Dec 2017
    Postów
    1

    Ja używałemDX2 i nic mi nie pomogło, tylko wyrzuciłem kasę w błoto
    Ale jak widzę to tutaj wielu ludzi ma podobną opinię o tym specyfiku...
    Ze swojej strony mogę polecić, bo wypróbowałem na sobie, szampon i wcierkę keep professional. Włosy po jakimś tygodniu przestały wypadać, a po miesiącu miałem nowe w miejscu łysiny.


  23. #203
    myslacy
    Guest

    lu

    ludzie !! nie możecie być az tak naiwni !!!! nie ma lekarstwa na siwienie !!! gdyby było największe firmy już by dawno to wprowadzily - a tu banda cwaniakow co pare miesięcy robi reklamę w telewizji potem latwowierni kupuja przez pare tygodni az zobaczą ze to nie działa wiec przestają kupować i znowu reklama w telewizji - nowi naiwni i tak od wielu lat !
    nie kupujcie !!!!!!!!!!!! to ordynarne oszustwo !!!!!!!!!


  24. #204
    myslacy
    Guest

    klamstwo !!!

    Cytat Napisal Nie zarejestrowany Zobacz post
    Ja stosowałem ten DX2 na siwiejące włosy. Widzę, że są tu różne opinie na jego temat, ale ja osobiście zdecydowanie mogę go polecić - moje siwe włosy nie są już tak widoczne. Polecam regularnie stosować, żeby efekt przyszedł jak najszybciej. Ja po około dwóch tygodniach zauważyłem, że mam ciemniejsze włosy.
    kłamiesz !!!!


  25. #205
    myslacy
    Guest

    klamstwo !!!

    Cytat Napisal Nie zarejestrowany Zobacz post
    Ja kupiłam ten Dx2 mężowi, gdyzaważyłam, że zaczynają mu wypadać włosy. Na początku był sceptycznie nastawiony, ale używa już dłuższy czas i już nie lecą mu włosy z głowy. My możemy spokojnie polecić ten produkt.
    kłamiesz !!!!!


  26. #206
    myslacy
    Guest

    klamstwo !!!

    Cytat Napisal Nie zarejestrowany Zobacz post
    Ja stosowałem ten DX2 na siwiejące włosy. Widzę, że są tu różne opinie na jego temat, ale ja osobiście zdecydowanie mogę go polecić - moje siwe włosy nie są już tak widoczne. Polecam regularnie stosować, żeby efekt przyszedł jak najszybciej. Ja po około dwóch tygodniach zauważyłem, że mam ciemniejsze włosy.
    uwaga !! to pozytywne posty to robota producenta !!!!!! kazda pozytywna opinia o tych szamponach to kłamstwo !!
    sledze tych cwaniakow od paru lat !!


  27. #207
    myslacy
    Guest

    klamstwo !!!

    Cytat Napisal Nie zarejestrowany Zobacz post
    Ja stosowałem ten DX2 na siwiejące włosy. Widzę, że są tu różne opinie na jego temat, ale ja osobiście zdecydowanie mogę go polecić - moje siwe włosy nie są już tak widoczne. Polecam regularnie stosować, żeby efekt przyszedł jak najszybciej. Ja po około dwóch tygodniach zauważyłem, że mam ciemniejsze włosy.
    uwaga na tych producentow !!! nie dajcie się robic w balona !!! te cwaniaki tp oszuści !!!!


  28. #208
    Nie zarejestrowany
    Guest

    Mogę być reklama DX2

    Mam 52 lata i stosuję DX2 od początku, kod kiedy się pojawił, najpierw czarny, potem w srebrnej tubie. Codziennie, najpierw myję włosy jednym, potem drugim z nich. Nie wiem czy takie stosowanie ktoś przewidział, ale ja jestem zadowolony. Nie tylko włosy przestały mi wypadać, to jeszcze w tej chwili nie mam ani jednego siwego, choć pierwsze pojawiały się około 30-stki.


  29. #209
    Renata88
    Guest

    trycholog

    Ja nie wierzę już w takie specyfiki z drogerii. Skuteczne są w reklamie w telewizji i nic więcej. Gdy ktoś ma problem na serio to trzeba się wziąć za siebie, iść do lekarza i zacząć działać. Ja miałam taki problem z wypadaniem włosów, że tylko straciłam czas na szampony, odżywki, suplementy itd. Lekarz skierował mnie do trychologa, czyli specjalisty od włosów i dopiero wtedy odzyskałam kontrolę nad wypadaniem włosów. Przepisał mi kurację Mediceuticals, która jest już dostępna w Polsce, dopuszczana do sprzedaży tak jak leki, a więc sprawdzona wcześniej. Mi pomogło, dziś włosy już odrastają i powoli zapominam o problemie.


  30. #210
    Nie zarejestrowany
    Guest

    ale lipa ten koment

    Cytat Napisal Nie zarejestrowany Zobacz post
    Z 10 lat temu zacząłem stosować preparat na siwienie welli. Pianka łatwa w użyciu. Działał średnio. Potem przerzuciłabym sie na preparat loreal ( czy jak to sie pisze). 2 skladnikowy bardziej skomplikowany ale kryje siwizny rewelacyjnie. Czasem pojedyncze razy wracam do pianki welli która poprawili. Generalnie raz na 4 tygodnie15 minut pracy. Dodam ze połowa polskich celebrytów brunetow w moim wieku ( 50) korzysta z jednego z tych preparatów .
    Info od rożnych fryzjerów . Tu wszedłem by sprawdzić czy dx2 łatwy w użytkowaniu wart jest zainteresowania. Widzę ze nie warto nic zmieniać . Pozdrawiam
    To wreszcie jesteś facetem czy kobietą?


+ Odpowiedz na ten temat
Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5678 OstatniOstatni

Podobne wątki

  1. Lavera Szampon Pomarańczowe Mleczko - OPINIE
    Przez betta w dziale Opinie o kosmetykach
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 09-05-2011, 09:09
  2. Bentley Organic Szampon do codziennego stosowania - OPINIE
    Przez Nie zarejestrowany w dziale Opinie o kosmetykach
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 09-05-2011, 08:54
  3. Dieta norweska efekty
    Przez Lusia w dziale Forum dietetyczne
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 11-11-2010, 18:24
  4. Dieta niełączenia efekty
    Przez Doriss w dziale Forum dietetyczne
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 11-11-2010, 11:40
  5. Atoperal szampon - opinie
    Przez Monika w dziale Opinie o kosmetykach
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 08-09-2010, 20:37

LinkBacks Enabled by vBSEO

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244