+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 30 z 96

Temat: Szampon DX2 opinie i efekty

  1. #1
    Nie zarejestrowany
    Guest

    Question Szampon DX2 opinie i efekty

    Witam
    czy ktoś może używał tego reklamowanego dość ostro ostatnio specyfiku i może się podzielić wrażeniami odnośnie
    efektów, lub ewentualnie polecic mi coś innego skutecznego na wypadanie włosów ?

    pozdrawiam
    Kamil


  2. #2
    Nie zarejestrowany
    Guest

    beznadzieja

    Nie polecam tego szamponu. Efekt odwrotny pd zamerzonego, w trakcie stosowania włosy zaczęły niesamowicie wypadać. Po odłożeniu szamponu nie widać poprawy. Przed stosowaniem DX2 włosy aż tak nie wypadały. Niestety ja się nabrałem na zwykły marketing producenta DX2


  3. #3
    Nie zarejestrowany
    Guest

    Na wypadajace wlosy

    Na zdrowe piekne wlosy, wypadajace , lysienie itp moja mama przyslala mi z zagranicy fajny srodek ProHair. Moge smialo polecic. Jest tez szampon do tego. Wlosy staly sie faktycznie lepsze, zdrowsze, i przestaly mi wypadac. Moj brat ktory zaczal juz lysiec troche tez zaczal tego uzywac i efekty sa widoczne po 3 tygodniach. A juz myslelismy ze sobie nie poradzi z tym problemem, bo wiadomo ze u facetow lysienie jest pewniejsze niz pewne niestety.


  4. #4
    Nie zarejestrowany
    Guest
    Ja używałem szamponu oraz kapsułek DX2 przez 3 miesiące. Nie widzę żadnych efektów. Szkoda kasy. Na szczęście produkt nie kosztował aż tak dużo.
    Spróbuję kupić ampułki Aminexil od Vichy. Może zrobią się gęstsze.


  5. #5
    jackie jest nieaktywny
    Użytkownik
    Zarejestrowany
    Jan 2011
    Postów
    50

    Możesz też spróbować stosować maskę na włosy z wax, wzmacnia włos. Niestety łysienie u panów to sprawa genetyczna i nie zawsze możesz mu przeciwdziałać.


  6. #6
    Koor jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    Jul 2012
    Postów
    14

    Szampony mogą wzmocnić włosy, nigdy nie odbudują.


  7. #7
    Nie zarejestrowany
    Guest

    Thumbs up Są zioła,po których na 99% odzyskacie włosy ! ! !

    Mogę je polecić bo sam je wypróbowałem na sobie.Po ciężkiej chorobie włosy wychodziły mi z głowy garściami.
    teraz po roku mam ich dużo.Jednak trzeba te zioła stosować conajmniej przez 3 miesiące (pierwsze efekty)
    Widoczna poprawa odrost i powrót do naturalnego koloru z młodości po 6 miesiącach ! Pełny odrost od 10 m-cy do roku !
    Jest jednak warunek nie można pić alkoholu,jeść tłustych produktów np.wieprzowiny i nie stosować leków chemicznych typu antybiotyki.
    ps.
    Jest również całkowicie ziołowy szampon o tym samym składzie.
    Za kilka tygodni dodatkowo wspaniała mieszanka ziołowa odbudowująca włosy w areosolu.
    Pastylki ziołowe na miesiąc kosztują 80,-zł.
    Szampon,bardzo wydajny 40,-zł.


  8. #8
    Nie zarejestrowany
    Guest
    jak sie nazywają te ziółka?


    Cytat Napisal Nie zarejestrowany Zobacz post
    Mogę je polecić bo sam je wypróbowałem na sobie.Po ciężkiej chorobie włosy wychodziły mi z głowy garściami.
    teraz po roku mam ich dużo.Jednak trzeba te zioła stosować conajmniej przez 3 miesiące (pierwsze efekty)
    Widoczna poprawa odrost i powrót do naturalnego koloru z młodości po 6 miesiącach ! Pełny odrost od 10 m-cy do roku !
    Jest jednak warunek nie można pić alkoholu,jeść tłustych produktów np.wieprzowiny i nie stosować leków chemicznych typu antybiotyki.
    ps.
    Jest również całkowicie ziołowy szampon o tym samym składzie.
    Za kilka tygodni dodatkowo wspaniała mieszanka ziołowa odbudowująca włosy w areosolu.
    Pastylki ziołowe na miesiąc kosztują 80,-zł.
    Szampon,bardzo wydajny 40,-zł.



  9. #9
    Nie zarejestrowany
    Guest

    Red face

    Cytat Napisal Nie zarejestrowany Zobacz post
    jak sie nazywają te ziółka?
    konopie indyjskie


  10. #10
    Nie zarejestrowany
    Guest

    Vitale

    Ja polecił bym 4-IN-1 Growth Serum.Kupiłem za granicą.Stosowałwm różne specyfiki,ale nic nie działało.
    najlepsze rezultaty właśnie po 4-in-1.Włosy robią się gęściejsze,zdrowsze.
    tu macie linka: http://www.amazon.com/Vitale-Olive-O.../dp/B002JUXNYE


  11. #11
    Nie zarejestrowany
    Guest

    Efekt odwroty od zamierzonego

    Cytat Napisal Nie zarejestrowany Zobacz post
    konopie indyjskie
    Konopia indyjska to inaczej trawa do palnie. Bardziej precyzyjnie to się nazywa marihuana. Zażywając tego typu ziół zmieszany z chemią (eterem), to dopiero zaczniesz łysieć.


  12. #12
    robastr
    Guest
    Panowie, to wszystko zależy od ilości wypadanych włosów, długości stosowania specyfiku itp. Ja uważam, ze ten szampon działa bo sam po sobie widzę efekty, to samo powiedziała moja kobieta. Trzeba trochę cierpliwości.


  13. #13
    Lucek
    Guest

    lipa

    stosuje DX-2 ponad 3 m-ce i lipa ,nie widac roznicy
    nie polecam,kiwka i nastepni naciaczacze


  14. #14
    Nie zarejestrowany
    Guest

    DX2 to tanie kłamstwo.

    Po stosowaniu szamponu DX2 włosy zaczęły mi wychodzić garściami. na szczęście zastosowałem w porę Revitax i sytuacja zmieniła się diametralnie. Po dwóch myciach zatrzymał się proces utraty włosów a po miesiącu w niektórych miejscach na głowie pojawiły się krótkie włoski i głowa zaczyna wyglądać jak jeż.


  15. #15
    andrzej2 jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    Oct 2012
    Postów
    10

    w składzie tego szamponu nie ma co zatrzymać łysienia. Przeprowadzone badania wykazały że tylko szampon z ketokonazolem ma wpływ na spowolnienie tego procesu.


  16. #16
    Nie zarejestrowany
    Guest
    Może to trochę dziwne ale w moim przypadku pomagają tabletki na prostatę (prostatan), włosy mniej się sypią bo tabletki zmieszają mi poziom testosteronu i jestem zadowolony żaden szampon, maseczka i inne zewnętrzne specyfiki nie pomogą zauważalnie.


    PS

    Mam 29 lat


  17. #17
    Nie zarejestrowany
    Guest
    Cytat Napisal jackie Zobacz post
    Możesz też spróbować stosować maskę na włosy z wax, wzmacnia włos. Niestety łysienie u panów to sprawa genetyczna i nie zawsze możesz mu przeciwdziałać.
    jak chcesz stracic włosy to polecam wax!! nie ma lepszego środka. używałam go i włosy podczas płukania wypadały mi garściami!!


  18. #18
    Nie zarejestrowany
    Guest

    szkoda pieniędzy

    Nic nie pomaga a nawet jest gorzej bo zamiast leczyć stosuje się placebo.
    Te reklamy z lalusiem o bujnych włosach nie są zbyt przekonujące :P
    Na opakowaniach zawsze piszą, skuteczność potwierdzona na ~80% badanych, tylko czemu zawsze człowiek jest w tych 20 niekompatybilnych

    Jest jeszcze seboradin, ale jeszcze opini nie wyrobiłem o nim.


  19. #19
    Kamil123
    Guest

    Uważajcie na DX2

    Witam miesiąc temu zakupiłem ten specyfik (szampon DX2) w aptece i po dosłownie 10 dniach zaczeła mnie niesamowicie swędzieć głowa pojawiły sie zaczerwienienia na głowie i wielki łupież. Dla skrupulatnych dodam że nie miałem wcześniej problemów z łupieżem, swędzeniem, łuszczeniem ani nic podobnego. Nie jestem też uczulony na żaden ze składników. Jeśli chodzi o samo wypadanie włosów chciałem to sprawdzić ponieważ zaczęły mi sie robić małe zakola. Magiczna kuracja z DX2 zakonczyła sie u mnie bardzo szybko. Do dzis tj 3 tydzien leczę skutki tego eksperymentu. Chciałbym was uprzedzić. Uważajcie na ten produkt, nie sugerujcie się reklamami.


  20. #20
    Naabam
    Guest

    Dx 2???

    Dupa nie szampon. Włosów nie przybędzie. Może bardziej gęste czyli inaczej puszyste i wydaje się że jest ich więcej. Taki trick można robić nawet żółtkiem jajka.
    Jak ktoś chce odbudować włosy, zmienić by mniej wypadało a więcej w dobrym stanie było na głowie to tylko kosmetyki do włosów Rene Furterer. Do nabycia w Sephora chyba, gdzie indziej nie widziałem. Marka Rene Furterer jest droga ale warta swojej ceny.


  21. #21
    magdamiko1991 jest nieaktywny
    Nowy użytkownik Avatar magdamiko1991
    Zarejestrowany
    Jan 2012
    Postów
    6

    ja akurat mam pozytywne doświadczenia z dx , ale Naabam ma racje ... też polecam rene furterer, są świetne. Ale nie tylko można dostac w sephorze - w sieci też są. Ostatnio widziałam na porównywarce okazje.info rózne ich produkty, więc z pewnością będą tańsze niż w molochu na S


  22. #22
    Amalu_pl jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    May 2013
    Postów
    10

    Opinie jak zawsze będą podzielone,jednak jest to szampon który możemy kupić w aptece,czyli ma działanie i zastosowanie dermatologiczne,powinien skutecznie pozbyć się łupieżu oraz zapobiegać wypadaniu włosów. Nie wiem jak jest w rzeczywistości,ja osobiście nigdy go nie testowałam.


  23. #23
    Nie zarejestrowany
    Guest

    takie sobie tam banalne stwierdzenia

    takie sobie tam banalne stwierdzenia


  24. #24
    marquuss jest nieaktywny
    Nowy użytkownik Avatar marquuss
    Zarejestrowany
    Jun 2013
    Postów
    2

    Używałem DX2 przez tydzień. Efekt? Wyrzuciłem go do kosza i wróciłem do starego szamponu. Włosy po nim były sztywne i strasznie się sklejały;/ Porażka.


  25. #25
    majorka69 jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    Jul 2013
    Postów
    1

    Hej-) a jak nazywają się te ziółka?pozdrawiam Krzysiek


  26. #26
    celinabee jest nieaktywny
    Nowy użytkownik Avatar celinabee
    Zarejestrowany
    Jul 2013
    Skad
    Polska! Mieszkam w Polsce!
    Postów
    2

    Jak dla mnie DX2 był nawet ok. Wprawdzie włosy były takie "bez życia", ale pod kątem mojej skóry był naprawdę dobry, ponieważ zmniejszył jej tłustość. Niestety po miesiącu zrezygnowałam z niego, ponieważ mój lekarz mi to kazał zrobić.


  27. #27
    Nie zarejestrowany
    Guest
    Ja zawsze zakładałam, że takie rzeczy jak szampon przeciwko wypadaniu włosów to bujda, żeby naciągnąć kasę. Aczkolwiek tata zaczął łysieć (jak większość panów w okolicy pięćdziesiątki) i widać, że go to dobijało. Namówiłyśmy go z mamą na DX2 (bez większego przekonania, ale cóż, kto wie?) i jestem teraz w szoku. Zaczęły wyrastać mu włosy w tym miejscu, w którym łysiał nie są takie gęste jak w gdzie indziej, ale to już dobry początek, będziemy kombinowali dalej. Być może to też zasługa witamin, bierze Adrovit bodajże, taki typowy zestaw minerałów dla mężczyzn. Polecam innym, ale trzeba pamiętać, że skóra na głowie jest w sumie jak skóra na twarzy. Nie każdemu pomoże to samo i różne osoby mogą inaczej reagować, tak samo jak np. na krem. Powodzenia, panowie


  28. #28
    Nie zarejestrowany
    Guest

    Angry szampony na wypadanie włosów dla mężczyzn to fantazja

    Nie dajcie się oszukać szampony na wypadanie włosów dla mężczyzn to fantazja, dla kobiet i owszem są ale nie dla mężczyzn, mężczyźni łysieją przez testosteron, są 3 wyjścia:
    1. Przeszczep włosów.
    2. Branie tabletek na zahamowanie testosteronu.
    3. Golenie głowy na łyso wtedy włosy robią się gęste.

    Więcej sposobów nie znam, może i jakieś są jeszcze.


  29. #29
    Nie zarejestrowany
    Guest

    Ten szampon nie działa

    Nie dajcie się nabrać. Używałem go przez 3 m-ce a włosy dalej wypadały. Niestety to jeszcze nie wszystko, po około 3-4 tygodniach pojawił się łupież.
    Szkoda kasy i zdrowia.


  30. #30
    Nie zarejestrowany
    Guest

    Dlaczego niedziała

    Panowie najpierw trzeba się dowiedzieć dlaczego wypadają wam włosy. przyczyny są :
    -Genetyczne
    -Wiekowe
    -Nadmiar testosteronu lub niedobory testosteronu

    DX-2 jak reklama mówi chroni włosy przed nadmiarem testosteronu a nie jego niedoborem. Dlatego włosy zaczęły wypadać szybciej lub nie było efektów. Radze zgłosić się do lekarza a dopiero potem eksperymentować z lekami.


+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Podobne wątki

  1. Lavera Szampon Pomarańczowe Mleczko - OPINIE
    Przez betta w dziale Opinie o kosmetykach
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 09-05-2011, 09:09
  2. Bentley Organic Szampon do codziennego stosowania - OPINIE
    Przez Nie zarejestrowany w dziale Opinie o kosmetykach
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 09-05-2011, 08:54
  3. Dieta norweska efekty
    Przez Lusia w dziale Forum dietetyczne
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 11-11-2010, 18:24
  4. Dieta niełączenia efekty
    Przez Doriss w dziale Forum dietetyczne
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 11-11-2010, 11:40
  5. Atoperal szampon - opinie
    Przez Monika w dziale Opinie o kosmetykach
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 08-09-2010, 20:37

LinkBacks Enabled by vBSEO

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150