Witam , moj problem to w dzien i w nocy kilkusekundowe pulsowe duszenie w gardle, w momencie duszenia oblewanie potem, zawroty glowy, robi się slabo.To jest takie zatykanie.Badnia: rezonans głowy - ok, rezonans kręgosłupa szyjnego - wysuniete dyski, tarczyca z prawej strony powiększona, guz ciepły 1,5 cm, tsh 1.09 nor.0.32-4, ft3 3.18 nor.2-4.4 ft4 0.79 nor.0.8-2.3,anti tpo 9.2 nor.35 Tsh AK 0.30 nor.1.75 stwierdzono że idzie ku niedoczynności biorę thyronajod 25 .Laryngolog stwierdził refluks ponieważ miałam taki epizod że nie mogłam przełknąć ani wypluc wody której się napilam, mam często tzw. zgage nieraz zaraz po przebudzeniu, biorę lek Control .Psychiatra ok, byłam na wizycie to nie tle nerwowym. Mam to od około pół roku , na tyle utrudnia mi to życie że zaczynam się bać , że się udusze, boję się wychodzić z domu, bo spotyka mnie to o różnych porach dnia i nocy , nie w sytuacjach stresowych. PROSZĘ o pomoc, nakierowanie co robić ...