+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: Proszę o pomoc w interpretacjii wyników

  1. #1
    Nie zarejestrowany
    Guest

    Proszę o pomoc w interpretacjii wyników

    Witam,
    Bardzo proszę o pomoc w interpretacji badań:
    TSH 3,21 norma: 0,270 -4,200
    Ft3 3,39 norma: 2,00-4,40
    Ft4 1,15 norma: 0,93-1,70

    Badania robiłam przy okazji bo od jakiegoś czasu kiepsko się czuję:
    ciągle zmęczona, ospała
    zimno mi choć jest ciepło
    łamią mi okropni paznokcie
    wypadają włosy
    okropne problemy hormonalne
    libio na minusie

    jest tego dużo nie będę zanudzać, myślałam, ze to anemia, ale wyniki mam dobre.

    Wielkie dzięki za pomoc

    Olinka

  2. #2
    hexenmilch jest nieaktywny
    Użytkownik Avatar hexenmilch
    Zarejestrowany
    Jul 2013
    Postów
    608

    Witam,

    Wyniki w normie choć jak Pani podaje to klinicznie nie jest zbyt dobrze z Panią.
    "okropne problemy hormonalne" - co Pani ma na myśli?
    W jakim Pani jest wieku?

    Z wyrazami szacunku Hexenmilch

  3. #3
    Nie zarejestrowany
    Guest
    Jestem w trakcie diagnostyki bo od roku pomimo tabletek anty mam krwotoczne miesiączki, czego nie było wcześniej. W w usg prawdopodobnie endometrioza choć w biopsji endometrium wyszło, mój cyl jest bez fazy i tworzy sie tak jrakby mięśniak.
    Najbardziej meczy mnie zmęczenie, odbierające sie paznokcie. W przeciągu 2 lat przytyłam 10kg. Nigdy nie miałam problemów z waga.
    Wszystkie objawy nadczynnisci niestety pokrywają mi sie.
    Czytałam cis o stosunku ft3 do ft4?

  4. #4
    Nie zarejestrowany
    Guest
    Mam 32 lata.
    Pozdrawiam

  5. #5
    hexenmilch jest nieaktywny
    Użytkownik Avatar hexenmilch
    Zarejestrowany
    Jul 2013
    Postów
    608

    Witam,

    A czy miała Pani wykonywaną morfologie?


    Z poważaniem Hexenmilch

+ Odpowiedz na ten temat

Podobne wątki

  1. Proszę o pomoc- interpretacja wyników
    Przez Nie zarejestrowany w dziale Forum endokrynologiczne
    Odpowiedzi: 10
    Ostatni post / autor: 06-29-2015, 18:56
  2. Pomoc w interpretacjii wyników
    Przez Nie zarejestrowany w dziale Forum ogólne
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 04-30-2014, 13:09
  3. Proszę o pomoc w zrozumieniu wyników.
    Przez megi237 w dziale Forum onkologiczne
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 01-20-2013, 20:19
  4. Pomoc w interpretacjii wyniku badania MR
    Przez Nie zarejestrowany w dziale Forum onkologiczne
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 11-30-2011, 17:41
  5. Interpretacja wyników- proszę o pomoc!!
    Przez chatte90 w dziale Forum endokrynologiczne
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 08-10-2011, 19:23

Tagi dla tego tematu


LinkBacks Enabled by vBSEO

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248