Bardzo się martwię mój synek ma 9 miesięcy od tygodnia robimy badania , ponieważ lekarze nie wiedzą co mu jest. Proszę o pomoc WBC 17,8 NORMA(5-17) lymph 68,8 RBC 4,65 NORMA(3,7-5.3) HGB 9,7 NORMA(10,5-13,5) MCV 71,8 (73-109) MCH 23,9 NORMA(24-33) MCHC 33,2 NORMA (26-34) PLT PŁYTKI KRWI 254 NORMA(227-550) RDW-SD 27,7 PDW 11,5 MPV 10,6 P-LCR 28,8
ROZMAZ KRWI MIKROSKOPOWY
PODZIELONE 14 NORMA 45-70
KWASOCHŁONNE 6 NORMA 0-5
ZASADOCHŁONNE 1 NORMA 0-1
LIMFOCYTY 74 NORMA 20-65
MONOCYTY 5 NORMA 1-8

TEST NA MONONUKLEOZE , TOKSOPLAZMOZE , TOKSOKAROZE UJEMNE