Dzień Dobry,
w związku z towarzyszącymi mi od jakiegoś czasu objawami niedoczynności (tzn. objawy pasują m.in. do niedoczynności) postanowiłem zrobić sobie badanie krwi. A wyniki są następujące :
TSH - 2,726 (0,350 - 4,780)
FT3 - 5,96 (3,53 - 6,45)
FT4 - 15,84 (11,46 - 22,65)
Dziwi mnie trochę nadmierna konwersja T4 w T3, gdzie poziom T4 jest poniżej średniej granicy normy, a T3 dobija do górnej granicy. Pozdrawiam