+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Temat: Prośba o interpretację wyników (tarczyca)

  1. #1
    Nie zarejestrowany
    Guest

    Prośba o interpretację wyników (tarczyca)

    Proszę o interpretację wyników

    Witam, mam 36 lat. Od dłuższego czasu (pół roku) odczuwam silne zmęczenie, problemy z koncentracją oraz lekkie zawroty głowy i takie jakby otepienie. Badania jakie wykonałam:

    Tsh 1,600. Norma 0,270-4,200

    Ft3 5,01. Norma 3,10-6,80

    Ft4 19.58. Norma 12,00-22,00



    Ob 27. Norma poniżej 12

    Żelazo 75. Norma 37-145

    Wit. B12 412. Norma 191-663

    Glukoza 92. Norma 77-99

    Wszystko w normie, a ja czuję się fatalnieuncertain

    Dziękuję za każdą sugestie.

  2. #2
    matiz.czestochowa jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    Jun 2020
    Postów
    11

    Ciekawe czy Ktoś odpowie. Mam nadzieję, że tak, bo fajnie się czegoś dowiedzieć, nawet nie na 100%-potwierdzonego.
    Życzę Ci tego, mi nie odpowiedzieli nawet na podstawowe pytania, w sumie to xD
    Ja nie dam sugestii, bo się nie znam.
    Życzę Ci przede wszystkim zdrowia ! Pozdrawiam serdecznie!

  3. #3
    Nie zarejestrowany
    Guest
    Wątpię, że ktoś odpowie. Wyniki są w normie, a temat zmęczenia długi i szeroki. Powodem tego stanu może być wszystko. Paskudna choroba cywilizacyjna:/ Dzięki za zainteresowanie tematem, może dzięki temu ktoś, coś skrobnie również życzę Ci dużo zdrowia!! Pozdrawiam

+ Odpowiedz na ten temat

Podobne wątki

  1. Prosba o interpretacje wyników
    Przez Nie zarejestrowany w dziale Forum urologiczne
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 09-11-2017, 20:22
  2. Prośba o interpretację wyników
    Przez Nie zarejestrowany w dziale Forum endokrynologiczne
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 07-22-2016, 08:14
  3. Prośba o interpretację wyników
    Przez Nie zarejestrowany w dziale Forum neurologiczne
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 09-20-2014, 17:02
  4. Prośba o interpretacje wyników MR kr. L-S
    Przez jodi_89 w dziale Forum neurologiczne
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 09-26-2013, 23:47
  5. MR-prośba o interpretację wyników
    Przez Nie zarejestrowany w dziale Forum neurologiczne
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 12-29-2010, 15:15

Tagi dla tego tematu


LinkBacks Enabled by vBSEO

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256