Wizytę u lekarza mam za dwa tygodnie proszę mi powiedzieć czy moje wyniki są prawidłowe TSH 1,04 norma 0,27-4,2
FT3 3.05 norma 2,6-5,1 FT4 0,99 norma 0,8-1,7 .Ostatnio się źle czułam i dlatego zrobiłam badania .Mam 40 lat .Z góry dziękuję za odpowiedź .