Bardzo proszę o interpretacje morfologii u mojego synka:
WBC 7.8 (4.5 - 10.5)
LY 59.9 (20.5 - 51.1)
MO 8.0 (1.7 - 9.3)
GR 32.1 (42.2 - 75.2)
LY # 4.7 (1.2 - 3.4)
MO# 0.6 (0.1 - 0.6)
GR# 2.5 (1.4 - 6.5)
RBC 3.61 (4.00 - 6.00)
Hgb 12.8 (11.0 - 18.0)
Hct 30.3 (35.0 - 60.0)
MCV 84.0 (80.0 - 99.9)
MCH 35.3 (27.0 - 31.0)
MCHC 42.1 (33.0 - 37.0)
RDW 13.2 (11.6 - 13.7)
Plt 279 (150 - 450)
MPV 6.9 (7.8 - 11.0)
Pct .193 (0.190 - 0.360)
PDW 16.9 (15.5 - 17.1)


OB 16

Dodam tylko tyle że podczas badań synek miał infekcję gardła. Bardzo proszę o interpretację.