Witam.
dwa miesiace temu
testosteron calk 3,43 1,75-7,81
lh 3,35 1,24-8,62
fsh 4,82 1,27-19,26

dzis
prolaktyna 365,1 98-456
estradiol 171 28-156
ft3 4,01 3,1-6,8

w miare stale treningi silowe, dieta glownie bialko+tluszcze, weglowodany glownie z owocow,czasami jakies cheatmeale. dosc duza retencja wody, otluszczenie 15% na pewno, moze troche ponad mysle, wiekszosc to chyba tluszcz podskorny. Słaba twardość mięśnia. Wiek 22 lata, mezczyzna, zarost raczej slaby ale coś tam jest. Waga 86kg przy 180cm wzrostu.
powodem robienia badan jest niechec ogolna, wahania nastroju, slaba poprawa formy, slabiutki zarost w stosunku do rowiesnikow pomimo bogatej wiedzy.
co to moze byc? estradiol ponad norme przy niskim testosteronie.