Witam ,
dzisiaj zrobiłam wyniki krwi. Podwyższone mam NEU% i LYMPH%. Wyniki zrobilam prywatnie . Czy mam sie czym niepokoić i udać się do lekarza? oto moje wszyskie dokładne wyniki zrobione dziś :

Leukocyty - 6,1 K/ul (4,0-10,0)
Erytrocyty - 4,59 M,ul ( 3,7-5,10)
Hemoglobina - 12,9 g/dl (12,0-16,0)
Hemoglobina(mmol/l) - 8,01 mmol/l (7,45-9,93)
hematokryt- 39,7% (37,0-47,0)

MCV - 86,0fl (77,0-95,0)
MCH - 28,0 pg (27,0-34,0)
MCHC - 32,4 g/dl (32,0-36,0)
RDW - 13,3 % (11,5-14,0)

płytki krwi - 349 K/ul (150-450)
PCT - 0,30% (0,20-0,50)
PDW - 14,3 % (8,0-18,0)
MPV - 8,7 fl (8,0-12,0)

Rozmaz automatyczny

NEU% - 44,0% (45,0-70,0) !!!
NEU - 2,67K/ul (2,50-5,00)
LYMPH% - 45,7 % (20,0-45,0) !!!
LYMPH - 2,78K/ul (1,50-3,50)
MON%- 8,6% ( 1-10)
MON - 0,52K/ul (0,05-1,95)
EOS%- 1,2% ( 1,0-5,0)
EOS - 0,07 K/ul (0,04-0,40)
BASO% - 0,5% (0,0-1,0)
BASO - 0,030K/ul ( 0,020-0,100)

Bardzo proszę o pomoc