+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 14 z 14

Temat: Pityver na łupież pstry opinie

  1. #1
    Nie zarejestrowany
    Guest

    Pityver na łupież pstry opinie

    Witam. Mam pytanie. Czy ktoś stosował pityver na łupież pstry? Jak efekty? Było działanie? obecnie stosuje nizoral i nie pomaga


  2. #2
    Nie zarejestrowany
    Guest
    BO NIZORAL TO NIE JEST SZAMPON NA ŁUPIEŻ PSTRY. Może pomóc w łupiezu zwykłym ale na pewno nie pomoże w łupiezu pstrym ponieważ zawiera za mało substancji czynnych. Nie wiem kto Ci to polecił. Jeśli chodzi o pityver to jak najbardziej. Jest to chyba najpopularniejszy obecnie lek do leczenia łupieżu pstrego.


  3. #3
    Nie zarejestrowany
    Guest
    lekarz rodzinna, teraz byłem u dermatologa prywatnie i ten mi polecił własnie pityver ale wole się upewnić na forum


  4. #4
    Nie zarejestrowany
    Guest
    bo dermatolog wie o czym mówi i co poleca. rodzinny mógł sobie tam coś wyczytać albo podsłyszeć od pacjenta ( ogólnei nie jest to tak często spotykana choroba tak wieć może dlatego). Kupuj spokojnie, stosuj cały czas kuracji tak jak dermatolog powiedział i powinno to zniknąć. no i nie możesz zapominać o odpowiedniej higienie. pranie i czyszczenie pościeli to obowiązek


  5. #5
    Nie zarejestrowany
    Guest
    Najlepszy. Walczyłam z łupieżem pstrym kilka lat i dopiero jak pojawiła się ta seria to kupiłam. Tylko najlepiej nie oszczędzaj i nie kupuj jedynie samego szamponu ale od razu i wcierkę i emulsję . Łupież jest na ciele a nie tylko na włosach i jak używasz tylko na włosy to jest nieskuteczne


  6. #6
    Nie zarejestrowany
    Guest
    Dobra sseria ale jedynie jeśli kupujesz w serii. Wyleczyłem dzięki temu pstry w 2 miesiace mam nadzieje ze nie powroci chociaz czytalem ze sa nawroty. juz od pol rokku nie mam jednak tak wiec licze na to ze nie bedzie nawrotu w mom przypadku


  7. #7
    Nie zarejestrowany
    Guest
    Mi pomogła sama emulsja do ciała pityver. Ale to może dlatego,że miałam jedynie problemy na dekolcie Nie odczuwałam potrzeby kupowania szamponu


  8. #8
    wiernatemuJedynemu
    Guest

    Tak TAK

    MIałam ogromny problem z łupieżem pstrym. Wielkie plamy na głowie, które się łuszczył. Nic nie pomagało. Dopiero przeczytałam opinie o Pityverze (dermokosmetyki na łupież pstry) - kupiłam cały zestaw, zaryzykowałam. Po 3 tygodniach stosowania skóra nie była podrażniona, a wszelkie plamy i swędzące "łuski" poznikały. SUPER!


  9. #9
    stalker8 jest nieaktywny
    Banned
    Zarejestrowany
    May 2016
    Skad
    .wieś
    Postów
    1,605

    →youtube.com/watch?v=bSb12i2KM2s
    A moi rówieśnicy bawili się do takiej muzyki, a ja przy nich, jak poszłem do Lo, to tego nie znałem, i co miałem zrobić?
    Właściwie to mało znałem, ale niektórzy nie rozumieją tego:
    →medyczka.pl/przedszkole-dla-dziecka-z-autyzmem-45934


  10. #10
    Beniaa jest nieaktywny
    Nowy użytkownik Avatar Beniaa
    Zarejestrowany
    Mar 2018
    Postów
    1

    Mi też uratował skórę Pityver po miesiącu już prawie nie było śladu na głowie ale stosowałam do wykończenia zestawu, żeby nie wróciło i do tej pory nie miałam problemu z łupieżem pstrym


  11. #11
    DagaJaga
    Guest
    U mnie łupież pstry występował na głowie i na brzuchu, kupiłam sobie zestaw Pityver bo taniej i podobno lepsza skuteczność i tak po miesiacu zaczał ginąc, a po 2 nie ma po nim śladu. Fajny produkt


  12. #12
    diablica23 jest nieaktywny
    Nowy użytkownik Avatar diablica23
    Zarejestrowany
    Aug 2018
    Postów
    1

    O właśnie takiego czegoś szukałam dla siostry, weszłam na stronkę i akurat zniżkę mają Jak tak polecacie to też zamówie


  13. #13
    Seia jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    Oct 2018
    Postów
    15

    Tak jak wyżej, Nizoral jest na zwykły łupież. Często się ludzi wprowadza w błąd. Ja mam zwykły łupież i Nizoral u mnie świetnie się sprawdza, a u mojego ojca, który ma łupież pstry - nie bardzo.


  14. #14
    Nie zarejestrowany
    Guest

    BUBEL - Nie Dziala

    W lipcu kupilem dwa zestawy Pityver - szampon emulsja i wcierka x2 kazdy. Po trzech miesiacach uzywania regularnie, codziennie przez 3 tygodnie i potem co drugi dzien az do teraz nie uzyskalem zadnych efektow. Borykam sie z lupiezem pstrym od ponad 1.5 roku, Szukalem pomocy i innych mozliwosci na to zeby zalagodzic czy tez chociaz wspomoc leczenie.
    Zaczalem od zwyklego Nizoral od lekarza przez dobre kilka miesiecy (3 butelki), nic nie pomoglo
    Potem siegnalem po SelSun rowniez 3 butelki i efektow nie bylo.
    Potem zaczalem szukac innych mozliwych srodkow na Tinea Versicolor czy tez Lupiez Pstry poniewaz zaczalem zauwazac ze odzialywuje na mnie w formie depresji i wycofania z zycia publicznego jak wyjscia na zwykle rodzinne imprezy etc przez biale plamy ktore z kropek zamienily sie w rozlane plamy biale gdzie przy mojej szyji zrobili doslownie golf postrzepiony przy gornej czesci klatki piersiowej, dlonie mam biale, ale palce nadal brazowe, podobnie jest z przedramionami gdzie posiadam rowniez kropki i wieksze plamy plus reszta ciala jak brzuch plecy i nawet juz nogi.
    Siegnalem po Pityver ktory okazuje sie byc BUBLEM i udowodnilo mi to fakt ze ludzie z jednym komentarzem na forach dyskusyjnych piszacych o BOSKIM wrecz dzialaniu tego zestawu sa jedynie botami lub odplatnymi ludzmi do szerzenia PR firmy.
    Pityver nie dziala jak powininen i jest tylko maszynka do robienia pieniedzy na zdesperowanych ludziach ktorzy sa w tzw kropce.
    Obsluga klienta jest niedoinformowana, bardzo NIEprofesjonalna. Nie byli w stanie mi odpowiedziec na pytania nawet ile siarczku jest zawarte w szamponie lub jakie ogolnie powinny byc widoczne efekty dzialania calego zestawu po ponad 3 miesiecznym uzytkowaniu.
    Opakowanie emulsji jest bardzo zle zaprojektowane, bardzo gladka powierzchnia powoduje ze sie buteleczka wyslizguje z reki a o pompce nie wspomne bo raz dziala a raz nie lub co 2-3 wcisniecia gdzie sama pompka jak masz sliskie rece powoduje trudnosci w jej uzytkowaniu ale to tylko najmniejszy problem bo nie po to kupujemy Pityver.
    Za cene ponad 400zl efekty powinny byc bardziej widoczne i zabierajace mniej czasu pomijajac tez fakt ze stosujac wszystko to plus pranie rzeczy i poscieli prasowanie i w ogole wszystko razem nie przynioslo efektow. Ogolnie ODRADZAM PITYVER szczegolnie za taka cene gdzie poprostu wydajecie duzo pieniedzy na cos co nie dziala. Mozliwe ze moja choroba byla bardziej zaawansowana aale wydawalo by sie ze efekty powinny jakies byc biorac pod uwage ze ludzie pisza ze po nawet tygodniu ich plamy zaczely znikac a moje po 14 tygodniach zaczely stawac sie wieksze i bardziej widoczne. Wiec cos musi byc nie tak.


+ Odpowiedz na ten temat

Podobne wątki

  1. Łupież pstry objawy
    Przez enka w dziale Forum dermatologiczne
    Odpowiedzi: 10
    Ostatni post / autor: 11-05-2018, 15:07
  2. Łupież pstry - opalanie
    Przez Nie zarejestrowany w dziale Forum dermatologiczne
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 06-15-2016, 18:02
  3. Łupiez pstry
    Przez Nie zarejestrowany w dziale Forum dermatologiczne
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 10-29-2013, 15:47
  4. Łupiez pstry
    Przez Nie zarejestrowany w dziale Forum dermatologiczne
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 02-20-2013, 11:06
  5. łupież pstry leczenie
    Przez Nie zarejestrowany w dziale Forum dermatologiczne
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 10-21-2010, 17:21

LinkBacks Enabled by vBSEO

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247