operacja piersi w sytuacji gdy występuje objaw Raymuanda
Chciałabym zapytać czy w sytuacji gdy występuje u mnie objaw Raymuanda (który może być objawem twardziny bądź tocznia) mogę zdecydować się na operację za pomocą implantów? czy w przypadku gdyby jednak wystąpiła u mnie któraś z wymienionych chorób musiałabym usunąć implanty? Proszę o pomoc