Post a reply to the thread: Jaki najlepiej wybierać gatunek sałaty?
Kliknij tutaj, aby sie zalogowac
Wpisz wynik sumy liczb 10 i 12
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces)
Mozesz dodac ikonke do wiadomosci z ponizszej listy
Will turn www.example.com into [URL]http://www.example.com[/URL].
won spamówo!!! przestań spamować tymi ancygóóóównami! gdzie nie wejdę to ten żałosny spam!!!
won spamówo!!!
Przepis brzmi smacznie. Weszłam z ciekawości na źródło skąd masz ten przepis a tam widzę nawet inne jeszcze proste przekąski. Dodałam do swojego katalogu z przepisami, jesteś wielka
wszystko chyba też zależy do czego jej używamy. Jeśli mamy konkretny przepis to się stosujemy, moja ulubiona sałatka na przykład nie wychodzi z inną sałatą niż lodową, a próbowałam nawet z ulubioną rzymską. Przepis mam ze strony przepisy.ancymonki.pl Składniki: 1 sałata lodowa 10 pomidorków koktajlowych 1 ogórek pół pęczka szczypioru pół pęczka kopru 1 opakowanie sera feta 1 duży kubek jogurtu naturalnego Przygotowanie: Sałatę dokładnie opłucz ,osusz i posiekaj Pomidorki przekrój na połowę Ogórek obierz ze skóry i pokrój w półplasterki Szczypior i koper dokładnie umyj, osusz i posiekaj drobno Ser feta pokrój w kostkę Do salaterki włóż sałatę, pomidorki, ogórek oraz posiekany szczypior i koper Dokładnie wymieszaj Na wierz połóż pokrojoną fetę Polej jogurtem naturalnym Delikatnie wymieszaj Podaj od razu polecam spróbować, niby prosta oczywista a smak niebanalny
Rzymską sama bym skonsumowała ale wszystkie lubie, pewnie z tego powodu że jestem wszystkożerna albo jak mi ktoś podstawi pod nos to nie wybrzydzam, nie to co mój mąż... eh. Z masłową nawet nie wiedziałam, może też powinnam niektórych rzeczy się wystrzegać.
Moim zdaniem taką jaka Ci najbardziej smakuje. W każdej jest coś chemii jeśli nie masz jej z własnego ogródka czy z ekologicznych , sprawdzonych upraw. Ja uwielbiam sałatę rzymską, niestety w małej miejscowości bardzo ciężko ją dostać.
Jaki najlepiej wybierać gatunek sałaty? Masłową, lodową, rzymską itd.... ? Czy każda sałata jest zdrowa, czy występuje tutaj stopniowanie? Przykładowo wiem, że sałata masłowa sklepowa rośnie nie w glebie, a w sztucznych zbiornikach, w zamkniętych halach. Zatem się jej wystrzegam. Ale czy prawidłowo? A co z innymi sałatami?
Jaki najlepiej wybierać gatunek sałaty?
Zasady na forum