Witam, leczę niedoczynność tarczycy mam 25 lat, chce zajść w ciążę, aczkolwiek najpierw chciałam ustabilizować swoje TSH (3,86), od kilku miesięcy biorę Letrox50-pół tabletki dziennie, moje TSH ładnie się obniżało w grudniu mój wynik wyniósł 2,65 [0,27-4,2], FT4 1,45 [0,9-1,7], do dzisiejszych wyników... TSH nagle wzrosło do 4,03 [0,27-4,2], FT4 1,29 [0,9-1,7] kompletnie tego nie rozumiem, ponieważ TSH powinno się obniżać a sporo wzrosło, co może być powodem takiego stanu? proszę o odp