+ Odpowiedz na ten temat
Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 91 do 118 z 118

Temat: Kosmetyki do twarzy - opinie

  1. #91
    kornela100
    Guest
    @ilis jakich kosmetyków używasz?
    @doradcaonlinezepter czy macie coś pod oczy, żeby w końcu wory nie były takie widoczne? :/ strasznie to wygląda.


  2. #92
    KonopnaFarmacjagdynia jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    Jun 2018
    Postów
    26

    W przypadku kosmetyków do pielęgnacji twarzy, to moim zdaniem najważniejsze jest to aby były wysokiej jakości o bogatym składzie- oczywiście w 100% naturalnym. Tylko wtedy ma to sens, a kosmetyki drogeryjne z parabenami, mogą tylko podrażnić naszą cerę.


  3. #93
    kasienkamilk
    Guest

    Kosmetyki

    @kornela krem pod oczy swisso logical powinien pomóc
    @doradcazepter a macie może jakieś maseczki do twarzy? jestem ich ogromną fanką


  4. #94
    VisionOpticExpress_pl jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    Jan 2019
    Postów
    15

    Tutaj pełna zgoda, jeżeli kosmetyki to tylko naturalne które nie uczulają oraz nie podrażniają, nawet jeżeli mielibyśmy za nie zapłacić nieco więcej to uważam, że warto. Nasze zdrowie i wysoka jakość kosmetyków to priorytet.


  5. #95
    Nie zarejestrowany
    Guest
    u mnie numerem jeden kremem jest remescar na cienie pod oczami. Cienie mam od dziecka takie brzydkie a przy remescar widzę, że sukcesywnie one schodzą.


  6. #96
    gośka1970
    Guest
    @kasienkamilk testowałaś ten krem?
    @VisionOpticExpress_pl o tak, jakość przede wszystkim! nie opłaca się kupować syfu z drogerii, żeby potem wydawać masę pieniędzy na poprawę stanu cery.


  7. #97
    jinxa
    Guest
    @gośka1970 ja osobiscie testowałam i jeestem bardzo zadowolona. Zawsze mam problem z uczuleniem a tutaj brak jakichkolwiek zmian.
    @gośka1970 ja rownież nie polecam syfu marketowego. Bardzo często kończy się to wysypką lub innym uczuleniem.
    Dobre kosmetyki to naturalne kosmetyki.


  8. #98
    Sandra62
    Guest
    Dokładnie Najlepiej naturalne kosmetyki uzywac do twarzy. tak samo są pewne rzeczy jak chociażby specjalne zabiegi gdzie nawilżana jest skóra. Ja np. jestem po zabiegu z uzyciem Restylane Skinboosters. Miałam taką przy okazjia terapię uzupełniającą terapie laserową, która usunęła mi blizny potrądzikowe.


  9. #99
    Nie zarejestrowany
    Guest
    ja również uwielbiam naturalne kosmetyki, sa delikatne i od razu czuć tę jakość. ostatnio zakochałam się w musie lnianym od ravina, genialny kosmetyk , ładnie pachnie, nadaje się do ust do kąpieli i do smarowania, lubię takie kosmetyki, które można do wszystkiego prawie wykorzystać.


  10. #100
    Nie zarejestrowany
    Guest
    ja też czasami stosuje naturalne. teraz hitem dla mnie jest krem remescar pod oczy, zredukował mi cienie pod oczami, nie muszę wydawać kasy na korektory tylko smaruje codziennie wieczorem nim i jest okej.


  11. #101
    Drimka
    Guest
    Do twarzy używam tylko i wyłącznie kremów wodnych. Z witaminą C. Uzywałam też kremów przeciwzmarszczkowych, ale nic one nie dawały wiec zdecydowałam się na wypełnianie zmarszczek preparatem restylane


  12. #102
    shopsmart jest nieaktywny
    Nowy użytkownik Avatar shopsmart
    Zarejestrowany
    Apr 2019
    Postów
    6

    Przed zakupem kosmetyków pamiętajmy, aby dobrać je do naszej cery. Wyróżniamy: normalną, tłustą, suchą, mieszaną, wrażliwą, trądzikową czy naczynkową. Dzięki naszej stronie, która porównuje całkowitą wartość koszyka e-sklepów, kupicie kosmetyki do twarzy jak najtaniej i jak najszybciej.




  13. #103
    Versace88
    Guest
    U mnie dopiero jakikolwiek efekt przyniósł zabieg z Restylane. Miałam wypełniane tym preparatem zmarszczki na czole oraz wokół oczu.


  14. #104
    Rubina
    Guest
    Do twarzy polecam z całego serca kremik z hialuronem z Botame. Kupiłam na doz.pl i jestem nim zachwycona.


  15. #105
    Didi jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    Apr 2019
    Postów
    25

    właśnie słyszałam o tej aptece doz a proszę powiedz jak u nich est z dostawą i czy moge zapytac kogoś o porade. Mam skóre bardzo wrazliwą czy ten krem z Botame to byłby dla mnie dobry a może jest coś innego dla skóry wrazliwej ?


  16. #106
    AlicjaN
    Guest
    jeżeli chodzi o kosmetyki na zmarszczki to nic mi nie pomagało. Dopiero jak wybrałam się na zabieg wampirzego lifitingu w Dzięgielewska Instytucie Oka, dopiero wtedy osiągnęłam efekt taki jaki chciałam.Poza tym trzeba też przed zabiegiem porobić badania.


  17. #107
    TippingPower
    Guest
    Cytat Napisal AlicjaN Zobacz post
    jeżeli chodzi o kosmetyki na zmarszczki to nic mi nie pomagało. Dopiero jak wybrałam się na zabieg wampirzego lifitingu w Dzięgielewska Instytucie Oka, dopiero wtedy osiągnęłam efekt taki jaki chciałam.Poza tym trzeba też przed zabiegiem porobić badania.
    Prawda, trzeba robić pod kątem anemii. Jesli sie ją ma to raczej zabieg sie nie przyjmie. To tak jak np przy miesiączce nie wolno doklejać rzęs Mniej więcej takie porównanie. Co do zabiegu, ja akurat nie mialam jeszcze, ale w tej klinice mój syn miał operacje zeza


  18. #108
    Nie zarejestrowany
    Guest
    to wszystko zależy jakich kosmetyków używacie, bo ja na przykład używałam przez długi czas kremów przeciwzmarszczkowych a potem jak zauważyłam ze zmarszczki mam większe to poszłam do dermed do krakowa na kwas hialuronowy i naprawdę się to opłaciło. Po pierwszym zabiegu zmarszczki juz nie sa widoczne, planuje jeszcze zapisać się na wypłenianie ust


  19. #109
    Wosebka
    Guest
    Co do nawilzenia to super sie sprawdził zabieg Restylane Skinboosters. Nic mi tak nie pomogło jak właśnie ten zabieg. Bardzo ładnie nawilżona skóra i zregenerowana.


  20. #110
    kasia2508
    Guest
    Myślę, że wybór kosmetyków do twarzy to raczej sprawa indywidualna. Np. na Horex.pl przy produktach są dostępne opinie. Ale jak wiadomo jednemu krem będzie służył innemu nie. Na pewno jedne z lepszych kosmetyków do pielęgnacji ma Bielenda i wiele osób je sobie poleca. Miałam kilka zanim nie przeszłam na pielęgnacje dermokosmetykami i była zadowolona.


  21. #111
    Królewna jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    Apr 2020
    Postów
    6

    To i ja dorzucę swoje hity pielęgnacyjne - mam krem diamentowy odmładzający firmy Christian Laurent. Moja twarz go uwielbia i chłonie zawsze bardzo intensywnie ^^




  22. #112
    AdriannaP
    Guest
    ktos tutaj cos pisał na temat popularnych kosmetyków, takich dostępnych. Mam taką radę. Jeśli kupujecie kosmetyki, to sprawdzajcie jaki ma skład, czy ma SLS, czy ma parabeny itd. Ja używam kosmetyki, które maja bardzo naturalny skład i nie zawierają żadnych świństw. Co do nawilżenia skóry to polecam tez zabiegi takie jak mezoterapia igłowa np w Warszawie jest taka bardzo dobra klinika Dzięgielewska Instytut Oka


  23. #113
    AnnaS1
    Guest
    Cytat Napisal AdriannaP Zobacz post
    ktos tutaj cos pisał na temat popularnych kosmetyków, takich dostępnych. Mam taką radę. Jeśli kupujecie kosmetyki, to sprawdzajcie jaki ma skład, czy ma SLS, czy ma parabeny itd. Ja używam kosmetyki, które maja bardzo naturalny skład i nie zawierają żadnych świństw. Co do nawilżenia skóry to polecam tez zabiegi takie jak mezoterapia igłowa np w Warszawie jest taka bardzo dobra klinika Dzięgielewska Instytut Oka
    hej ja tutaj akurat miałam inny zabieg bo miałam zabieg wampirzego liftingu jeśli chodzi o odmładzanie? Moim zdaniem chyba najbardziej skuteczna metoda Tylko wiem, ze wczesniej trzeba też zrobic odpowiednie badania, czy hemoglobina chyba jest w porzadku czy jakoś tak.


  24. #114
    Troublemaker
    Guest
    Cytat Napisal AnnaS1 Zobacz post
    hej ja tutaj akurat miałam inny zabieg bo miałam zabieg wampirzego liftingu jeśli chodzi o odmładzanie? Moim zdaniem chyba najbardziej skuteczna metoda Tylko wiem, ze wczesniej trzeba też zrobic odpowiednie badania, czy hemoglobina chyba jest w porzadku czy jakoś tak.
    Też miałam ten zabieg , w Dzięgielewska Instytcie Oka I powiem Wam, ze była normalnie cała w kropkach :P Smiesznie wyglądalam Ale... za to jaki efekt


  25. #115
    Pass Away
    Guest
    Różne kosmetyki. Stosuję np z Bielendy czy Ecolab, czasem z Ziaji. Ale to tak by po prostu jakoś ta skóra wyglądała Głównie maseczek czy coś. A Dzięgielewska Instytucie Oka miałam zabieg mezoterapii igłowej. z kwasem HA Super mi skórę zregenerował.


  26. #116
    googole
    Guest
    Do ust bardzo lubię pomadkę oeparol z olejem z wiesiołka. Zawsze w torebce musi być, bo moje usta są bardzo wrazliwe na wiatr i niskie temperatury. Po posmarowaniu pomadką mam na dłuższy czas spokój i skóra wygląda ładnie


  27. #117
    laheyon jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    Nov 2020
    Postów
    2

    Ja teraz stosuję kosmetyki biodermic z kwasem hialuronowym (kremy dzień-noc i serum wygładzające). Bardzo mi właśnie pomagają na twarz, która jest dość zmęczona po całym dniu pracy. Stosuję od roku gdzieś i widzę duże efekty.


+ Odpowiedz na ten temat
Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Podobne wątki

  1. Kosmetyki naturalne
    Przez Gosia w dziale Opinie o kosmetykach
    Odpowiedzi: 12
    Ostatni post / autor: 09-14-2020, 14:31
  2. Dermika kosmetyki opinie
    Przez Nie zarejestrowany w dziale Opinie o kosmetykach
    Odpowiedzi: 36
    Ostatni post / autor: 09-11-2020, 11:30
  3. Oriflame kosmetyki opinie
    Przez Nie zarejestrowany w dziale Opinie o kosmetykach
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 11-11-2010, 07:45
  4. MEOW kosmetyki opinie
    Przez Nie zarejestrowany w dziale Opinie o kosmetykach
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 10-30-2010, 18:50
  5. kosmetyki mineralne LUMIERE
    Przez Nie zarejestrowany w dziale Opinie o kosmetykach
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 09-05-2010, 21:43

LinkBacks Enabled by vBSEO

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256