+ Odpowiedz na ten temat
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 31 do 47 z 47

Temat: Kosmetyki do twarzy - opinie

  1. #31
    kamila_w jest nieaktywny
    Nowy użytkownik Avatar kamila_w
    Zarejestrowany
    Nov 2015
    Postów
    6

    gdzie mozna je kupic?


  2. #32
    Pokrzepol_do_wlosow jest nieaktywny
    Nowy użytkownik Avatar Pokrzepol_do_wlosow
    Zarejestrowany
    Oct 2015
    Skad
    Lębork
    Postów
    7

    w e-sklepie producenta kremów przeciwzmarszczkowych z olejem arganowym Profarm Lębork


  3. #33
    Guacamole jest nieaktywny
    Użytkownik
    Zarejestrowany
    Feb 2015
    Postów
    169

    Zdecydowałam się na polecane przez was kremy oeparolu i faktycznie widzę poprawę
    zazwyczaj oczyszczałam twarz, a kremy raz nakładałam, raz nie. teraz już wypracowałam sobie nawyk regularnego stosowania. O spektakularnych efektach jeszcze nie mówię, ale jestem na dobrej drodze


  4. #34
    Aquastop Radioterapia jest nieaktywny
    Nowy użytkownik Avatar Aquastop Radioterapia
    Zarejestrowany
    Nov 2015
    Skad
    Poznań
    Postów
    22

    Polecam kremy z alantoiną, która przyspiesza gojenie, wygładza i regeneruje uszkodzoną skórę. Poza tym wspomaga działanie innego składnika takich preparatów, czyli witaminy F. Pochodzi ona z oleju lnianego, zawiera nienasycone kwasy tłuszczowe, które biorą udział w metabolizmie lipidów. Dobrze, gdyby w skład kremu wchodziła również witamina E, która usuwa wolne rodniki.


  5. #35
    HurtowniaKarolina jest nieaktywny
    Użytkownik
    Zarejestrowany
    Apr 2016
    Postów
    33

    Myślę,że generalnie rzecz biorąc,warto bazować na dobrych i godnych zaufania kosmetykach na których sie nie zawiedziemy oraz które nas nie podrażnią. Akurat u nas znajdziecie szeroki wybór,warto zerknąć,chętnie pomożemy


  6. #36
    Sandy jest nieaktywny
    Użytkownik
    Zarejestrowany
    Oct 2013
    Postów
    40

    Ja takie kosmetyki znajduję w Naturze - Kobo, My Secret, Sensique... wszystkie te marki mają niedrogie, a fajne produkty, zwłaszcza jeśli chodzi o konturowanie twarzy czy makijaż oka i to właśnie po nie sięgam najczęściej. Znacie je? Próbowałyście?


  7. #37
    soksana88 jest nieaktywny
    Użytkownik
    Zarejestrowany
    Aug 2015
    Postów
    34

    ojj ja powiem szczerze ,z eja nie uzywałam nigdy kremu do twrazy z zawartością złota więc sie nie wypowiem ja używam kremu z witaminą c marki it`s skin . Kupiłam go na beautikonie . a daltego taki kupiłam , poniewa zjest on do kazdego ordzaju cery co mi bardzo odpowiada


  8. #38
    CudnaWioleta
    Guest

    krem

    ja również nie znam, stosuje krem z zieloną glinką, olej kokosowy, maść himalaya (zioła indyjskie)...wiec nieco inaczej niż Ty...


  9. #39
    aleczka856 jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    Nov 2016
    Postów
    7

    Ja z racji tej ,ze mam cerę tłustą używam równiez kosmetyków marki it`s skin , ale są to pianka z wyciągiem z mangostanu oraz dwa kremy/serum wodne .tez kupuję na beautikonie z tego względu ,ze jest to sklep , który ma wyłączność na it`s skin .


  10. #40
    elwira77
    Guest
    szczerze? ja to już kupuje jedynie profesjonalne kosmetyki z hurtowni kosmetycznych jak np. mimari, gdzie robią zakupy salony kosmetyczne. Szkoda mi już wyrzucać pieniedzy na te drogeryjne kosmetyki bo one wcale nie działają. Wolę dołozyć parę groszy i mieć coś porządnego


  11. #41
    Ewis
    Guest
    ja teraz testuję te kremy its skin i szczerze mówiąc całkiem dobre działanie mają na moja skórę - widocznie wygładzona jest! to jest dopiero fajne


  12. #42
    Anonimkaa
    Guest
    ja ze swojej strony mogę polecić kosmetyki Eldan Cosmetics. Używam ich ja, moja siostra i moja mama. Każda ma inną cerę i inne wymagania i po dobraniu odpowiedniej serii każda z nas jest zadowolona


  13. #43
    celinaPi jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    Dec 2015
    Postów
    27

    to widze ,ze nie jestem jedyna , która stosuje kremy marki it`s skin dla mnie rewelacyjny okazał się krem BB z ekstraktem ze śluzu ślimaka mam tez balsam do ciała . Obie te rzeczy zakupiłam również na beautikonie szybka wysyłka , obsługa sklepu bardzo miła


  14. #44
    iwona8989 jest nieaktywny
    Użytkownik
    Zarejestrowany
    Apr 2015
    Postów
    44

    Ja kupuję kosmetyki w sklepie Valed na stronie e-sklepmedyczny.com.pl. Mam zaufanie do takich kosmetyków, a mam taką skórę, że nie mogę sobie na wszystkie kosmetyki pozwolić.


  15. #45
    serża
    Guest
    Kosmetyki Its skin - super są! chyba stosunkowo nowe na rynku ale nigdy nie wpadłabym na to że jakaś nowość mi tak przypadnie do gustu!ładnie sie wchłaniają i fajnie gładko skóra po nich sie ma!


  16. #46
    Perek
    Guest
    Fakt, są to bardzo dobre kosmetyki! i coraz więcej osób je stosuje! no i widać ze dobra receptura jest bo skoro koreanki stosują i pięknie wyglądają...to czemu nie my?


  17. #47
    Zefira
    Guest
    ja wlaśnie kupiłam takie kosmetyki mamie pod choinkę! na pewno się ucieszy, mi bardzo służą więc myślę że jej także. Bardzo fajne sa Its skin!


+ Odpowiedz na ten temat
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Podobne wątki

  1. Dermika kosmetyki opinie
    Przez Nie zarejestrowany w dziale Opinie o kosmetykach
    Odpowiedzi: 27
    Ostatni post / autor: 10-03-2016, 21:51
  2. Oriflame kosmetyki opinie
    Przez Nie zarejestrowany w dziale Opinie o kosmetykach
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 11-11-2010, 07:45
  3. MEOW kosmetyki opinie
    Przez Nie zarejestrowany w dziale Opinie o kosmetykach
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 10-30-2010, 18:50
  4. Kosmetyki naturalne
    Przez Gosia w dziale Opinie o kosmetykach
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 10-29-2010, 06:53
  5. kosmetyki mineralne LUMIERE
    Przez Nie zarejestrowany w dziale Opinie o kosmetykach
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 09-05-2010, 21:43

LinkBacks Enabled by vBSEO

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224