+ Odpowiedz na ten temat
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 31 do 52 z 52

Temat: Kosmetyki do twarzy - opinie

  1. #31
    Pokrzepol_do_wlosow jest nieaktywny
    Nowy użytkownik Avatar Pokrzepol_do_wlosow
    Zarejestrowany
    Oct 2015
    Skad
    Lębork
    Postów
    7

    w e-sklepie producenta kremów przeciwzmarszczkowych z olejem arganowym Profarm Lębork


  2. #32
    Guacamole jest nieaktywny
    Użytkownik
    Zarejestrowany
    Feb 2015
    Postów
    169

    Zdecydowałam się na polecane przez was kremy oeparolu i faktycznie widzę poprawę
    zazwyczaj oczyszczałam twarz, a kremy raz nakładałam, raz nie. teraz już wypracowałam sobie nawyk regularnego stosowania. O spektakularnych efektach jeszcze nie mówię, ale jestem na dobrej drodze


  3. #33
    Aquastop Radioterapia jest nieaktywny
    Nowy użytkownik Avatar Aquastop Radioterapia
    Zarejestrowany
    Nov 2015
    Skad
    Poznań
    Postów
    22

    Polecam kremy z alantoiną, która przyspiesza gojenie, wygładza i regeneruje uszkodzoną skórę. Poza tym wspomaga działanie innego składnika takich preparatów, czyli witaminy F. Pochodzi ona z oleju lnianego, zawiera nienasycone kwasy tłuszczowe, które biorą udział w metabolizmie lipidów. Dobrze, gdyby w skład kremu wchodziła również witamina E, która usuwa wolne rodniki.


  4. #34
    HurtowniaKarolina jest nieaktywny
    Użytkownik
    Zarejestrowany
    Apr 2016
    Postów
    33

    Myślę,że generalnie rzecz biorąc,warto bazować na dobrych i godnych zaufania kosmetykach na których sie nie zawiedziemy oraz które nas nie podrażnią. Akurat u nas znajdziecie szeroki wybór,warto zerknąć,chętnie pomożemy


  5. #35
    Sandy jest nieaktywny
    Użytkownik
    Zarejestrowany
    Oct 2013
    Postów
    49

    Ja takie kosmetyki znajduję w Naturze - Kobo, My Secret, Sensique... wszystkie te marki mają niedrogie, a fajne produkty, zwłaszcza jeśli chodzi o konturowanie twarzy czy makijaż oka i to właśnie po nie sięgam najczęściej. Znacie je? Próbowałyście?


  6. #36
    soksana88 jest nieaktywny
    Użytkownik
    Zarejestrowany
    Aug 2015
    Postów
    34

    ojj ja powiem szczerze ,z eja nie uzywałam nigdy kremu do twrazy z zawartością złota więc sie nie wypowiem ja używam kremu z witaminą c marki it`s skin . Kupiłam go na beautikonie . a daltego taki kupiłam , poniewa zjest on do kazdego ordzaju cery co mi bardzo odpowiada


  7. #37
    CudnaWioleta
    Guest

    krem

    ja również nie znam, stosuje krem z zieloną glinką, olej kokosowy, maść himalaya (zioła indyjskie)...wiec nieco inaczej niż Ty...


  8. #38
    aleczka856 jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    Nov 2016
    Postów
    10

    Ja z racji tej ,ze mam cerę tłustą używam równiez kosmetyków marki it`s skin , ale są to pianka z wyciągiem z mangostanu oraz dwa kremy/serum wodne .tez kupuję na beautikonie z tego względu ,ze jest to sklep , który ma wyłączność na it`s skin .


  9. #39
    elwira77
    Guest
    szczerze? ja to już kupuje jedynie profesjonalne kosmetyki z hurtowni kosmetycznych jak np. mimari, gdzie robią zakupy salony kosmetyczne. Szkoda mi już wyrzucać pieniedzy na te drogeryjne kosmetyki bo one wcale nie działają. Wolę dołozyć parę groszy i mieć coś porządnego


  10. #40
    Ewis
    Guest
    ja teraz testuję te kremy its skin i szczerze mówiąc całkiem dobre działanie mają na moja skórę - widocznie wygładzona jest! to jest dopiero fajne


  11. #41
    Anonimkaa
    Guest
    ja ze swojej strony mogę polecić kosmetyki Eldan Cosmetics. Używam ich ja, moja siostra i moja mama. Każda ma inną cerę i inne wymagania i po dobraniu odpowiedniej serii każda z nas jest zadowolona


  12. #42
    celinaPi jest nieaktywny
    Użytkownik
    Zarejestrowany
    Dec 2015
    Postów
    32

    to widze ,ze nie jestem jedyna , która stosuje kremy marki it`s skin dla mnie rewelacyjny okazał się krem BB z ekstraktem ze śluzu ślimaka mam tez balsam do ciała . Obie te rzeczy zakupiłam również na beautikonie szybka wysyłka , obsługa sklepu bardzo miła


  13. #43
    iwona8989 jest nieaktywny
    Użytkownik
    Zarejestrowany
    Apr 2015
    Postów
    48

    Ja kupuję kosmetyki w sklepie Valed na stronie e-sklepmedyczny.com.pl. Mam zaufanie do takich kosmetyków, a mam taką skórę, że nie mogę sobie na wszystkie kosmetyki pozwolić.


  14. #44
    serża
    Guest
    Kosmetyki Its skin - super są! chyba stosunkowo nowe na rynku ale nigdy nie wpadłabym na to że jakaś nowość mi tak przypadnie do gustu!ładnie sie wchłaniają i fajnie gładko skóra po nich sie ma!


  15. #45
    Perek
    Guest
    Fakt, są to bardzo dobre kosmetyki! i coraz więcej osób je stosuje! no i widać ze dobra receptura jest bo skoro koreanki stosują i pięknie wyglądają...to czemu nie my?


  16. #46
    Zefira
    Guest
    ja wlaśnie kupiłam takie kosmetyki mamie pod choinkę! na pewno się ucieszy, mi bardzo służą więc myślę że jej także. Bardzo fajne sa Its skin!


  17. #47
    ChemoDry B6 jest nieaktywny
    Nowy użytkownik Avatar ChemoDry B6
    Zarejestrowany
    Feb 2017
    Skad
    Nadarzyn
    Postów
    21

    Warto, aby krem zawierał następujące składniki, dzięki którym:
    - głęboko natłuszcza (oliwa z oliwek, masło shea)
    - nawilża (mocznik, kwas hialuronowy, pantenol, skwalen i witamina E)
    - działa przeciwzapalnie (alantoina i pantenol)
    - usuwa wolne rodniki (witamina E i koenzym Q10).


  18. #48
    Nie zarejestrowany
    Guest
    Sama jestem zachwycona działaniem serum, które ostatnio sobie kupiłam. Jest to serum do twarzy Richevon. Czaiłam sie na nie długo ponieważ wiele dziewczyn na forach sobie je chwali i kilka blogerek o nim pisało. W koncu sobie kupilam pomimo ceny ( miałam urodziny i postanowiłam sobie przetestować czy rzeczywiście droższy kosmetyk lepiej działa). I co? A no nie zwiodłam się:
    nawilża skórę
    rzeczywiście redukuje te mniejsze zmarszczki i niedoskonałości
    oraz znacznie napina
    Ma również fajną konsystencję. Jest to taki deikatny żelik tak więc spokojnie można dać go pod makijaż. I nic się nie roluje.


  19. #49
    SpecialForYou
    Guest
    apropo kosmetyków . świetna dla mnie ostatnio okazała się maseczka hydrożelowa z efektem mikroprądów ze smartfona . maseczka dokładnie nazywa się Playskin Maseczkę nakłada się na twarz, podłącza kabelkami ze smartfonem, włącza wcześniej pobraną aplikację Play Skin z Google Play Pięknie pachnie i trzyma się ją 10 minut


  20. #50
    KasiaPawenta
    Guest

    mezoterapia, kwas hialuronowy

    osobiście lubię dermike - maseczki, soraje - 100% serum z kwasem hialuronowym i bielende kwas hialuronowy. Olejek arganowy bardzo zatykał mi pory i potem pojawiały mi się krosty. Mam skórę suchą i dlatego u mnie kosmetyki z kwasem hialuronowym sprawdzają się najlepiej. Polecam też mezoterpię igłową u dr. Bohdana Potockiego lub zastrzyki z wyżej usieciowanego kwasu hialuronowego. One trzymają dłużej niż mezoterapia i zwykły kosmetyk. Jak dla mnie kosmetyki moją podobne składy i nie ma co za nie przepłacać, lepiej zainwestować w cos co naprawde działa bo wtedy faktycznie widać efekty. Ale to jak kto woli


  21. #51
    Adamik
    Guest
    no na mnie i dla mnei działa Play Skin i jestem zadowolona z efektów! na prawdę widac poprawę skóry!


  22. #52
    Marrik
    Guest
    A te maseczki Play Skin to jakaś nowość jak dla mnie - ale jestem z nich zadowolona. Kilka chwil i skóra na buzi jest odżywiona!


+ Odpowiedz na ten temat
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Podobne wątki

  1. Dermika kosmetyki opinie
    Przez Nie zarejestrowany w dziale Opinie o kosmetykach
    Odpowiedzi: 29
    Ostatni post / autor: 05-29-2017, 12:18
  2. Oriflame kosmetyki opinie
    Przez Nie zarejestrowany w dziale Opinie o kosmetykach
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 11-11-2010, 06:45
  3. MEOW kosmetyki opinie
    Przez Nie zarejestrowany w dziale Opinie o kosmetykach
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 10-30-2010, 17:50
  4. Kosmetyki naturalne
    Przez Gosia w dziale Opinie o kosmetykach
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 10-29-2010, 05:53
  5. kosmetyki mineralne LUMIERE
    Przez Nie zarejestrowany w dziale Opinie o kosmetykach
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 09-05-2010, 20:43

LinkBacks Enabled by vBSEO

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231