+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 30 z 64

Temat: Kosmetyki do twarzy - opinie

  1. #1
    Medyczny188 jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    Dec 2011
    Postów
    24

    Kosmetyki do twarzy - opinie

    Witam

    Prosze o opinie o produkcie: Mgiełka do twarzy Au 100 - Linia Golden Touch
    Czy można kupować te kosmetyki z zawartością złota bez problemu?
    Pozdrawiam i prosze o opinie.

    Ostatnio edytowane przez Ania ; 12-17-2011 o 09:02

  2. #2
    CBDNA_pl jest nieaktywny
    Użytkownik
    Zarejestrowany
    Dec 2011
    Postów
    98

    A możesz napisać jaki rodzaj skóry posiadasz? Bo im bardziej wrażliwą,tym ciężej dobrać odpowiednie kosmetyki. Ja mam kilka ulubionych marek,więc ewentualnie mogę doradzić co i jak.


  3. #3
    Karola22
    Guest

    Dermika Gold24k

    Nie znam tej Firmy, ale kosmetyki z cząsteczkami szlachetnego złota mam i bardzo polecam. Ja używam kremów do twarzy i pod oczy z serii Gold24k Dermiki. Przeznaczone są do cery dojrzałej, a moja 38 letnią już za taka uważam
    Krem pod oczy i na powieki Koktajl młodości z tej serii nie ma sobie równych. Bardzo ładnie zmniejszył moje sińce i podkówki pod oczami. Ta seria bardzo dobrze nawilża, działa przeciwzmarszczkowo i daje efekt młodej wypoczętej cery. Z pewnością to sprawka tych drobinek.


  4. #4
    Stylion_pl jest nieaktywny
    Użytkownik
    Zarejestrowany
    Oct 2013
    Postów
    69

    Ja także do tej pory nie miałam żadnej styczności z kosmetykami tej firmy więc ciężko mi cokolwiek powiedzieć na ich temat,może poczekajmy na dalsze wypowiedzi. Zgadzam się również z tym że wiele zależy od tego jaki rodzaj skóry posiadasz,jeśli wrażliwą to wymagana będzie szczególnie intensywna pielęgnacja.


  5. #5
    Juleczka jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    Mar 2014
    Postów
    3

    witam,
    stosowałam*złote*maski*dr*Anne*Hathway*na poprawe cery i jestem z nich bardzo zadowolona. Efakty widocznej poprawy cery były widoczne *juz po po pierwszym zastosowaniu*maski*na twarzy dodatkowo *zapewniają*fantastyczne nawilżenie.* Napiszcie co o nich sadziecie.


  6. #6
    Juleczka jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    Mar 2014
    Postów
    3

    złote maski na poprawienie cery dr Anne Hathway

    witam,
    stosowałam*złote*maski*dr*Anne*Hathway*na poprawe cery i jestem z nich bardzo zadowolona. Efakty widocznej poprawy cery były widoczne *juz po po pierwszym zastosowaniu*maski*na twarzy dodatkowo *zapewniają*fantastyczne nawilżenie.* Napiszcie co o nich sadziecie.


  7. #7
    Juleczka jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    Mar 2014
    Postów
    3

    Cytat Napisal Juleczka Zobacz post
    witam,
    stosowałam*złote*maski*dr*Anne*Hathway*na poprawe cery i jestem z nich bardzo zadowolona. Efakty widocznej poprawy cery były widoczne *juz po po pierwszym zastosowaniu*maski*na twarzy dodatkowo *zapewniają*fantastyczne nawilżenie.* Napiszcie co o nich sadziecie.

    czy ktos je probował?


  8. #8
    GoldClinic_pl jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    Jun 2014
    Postów
    25

    Sporo czyta się o tych maskach na forach,jednak osobiście nigdy ich nie próbowałam,wiec nie mam odniesienia. Może jakieś opinie z Waszej strony? Jak kształtują sie ich ceny?


  9. #9
    marysinco jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    Dec 2014
    Postów
    2

    mi do twarzy jeszcze nic nie podpasowalo


  10. #10
    kate_ti jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    Oct 2014
    Skad
    Warszawa
    Postów
    5

    Brzmi zachęcająco - muszę spróbować. Ostatnio ciężko mi znaleźć jakąś maskę do twarzy, która by mi faktycznie pomagała.


  11. #11
    walerka jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    Dec 2014
    Postów
    15

    Na moją delikatną cerę ze skłonnością do trądziku uzywam kremu Pellevita Acne, tuszuje przebarwienia, poprawia cerę i jestem z niego zadowolona. Poleciły mi go dermokonsultantki ze sklepu dermokosmetycznego Ziko Dermo, każdemu pomogą


  12. #12
    walerka jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    Dec 2014
    Postów
    15

    Ja też miałam zawsze z wyborem kremu do twarzy dopóki nie trafiłam do sklepu ziko dermo. Tam jedna z pań doradziła mi krem do mojej cery w dodatku w promocji. Od tamtej pory wszystkie kosmetyki kupuję w ziko dermo.


  13. #13
    Nie zarejestrowany
    Guest
    Ja teraz stosuję kosmetyki biodermic z kwasem hialuronowym (kremy dzień-noc i serum wygładzające). Bardzo mi właśnie pomagają na twarz, która jest dość zmęczona po całym dniu pracy. Stosuję od roku gdzieś i widzę duże efekty. Jednak dobre kremy potrafią bardzo mocno pomóc. Ostatnio widziałam na ich stronie, że Paulina Sykut-Jeżyna została ich ambasadorką.


  14. #14
    kapamata jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    Mar 2015
    Postów
    10

    Ja faktycznie go stosowalam i był okej, w każdym razie pozniej w tkmaxie na wystawie znalazłam duzo duzo lepszy krem sprowadzony jakis


  15. #15
    Nie zarejestrowany
    Guest
    Ja nie jestem zwolenniczką sprowadzanych kremów. Jeśli np. ten biodermic był dobry, to po co zmieniać?


  16. #16
    mirabelka0 jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    Apr 2015
    Postów
    8

    kiedys probowalam maseczki z drobinkami zlota. Cera wygladala naprawde ladnie i promiennie chociaz wedlug mnie i tak nie jest to warte swojej ceny


  17. #17
    pociety jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    May 2015
    Postów
    5

    Zawsze myślałem, że środki z prawdziwymi materiałami szlachetnymi to tylko chwyt marketingowy ale widzę po opiniach, że to jednak może być skuteczne. W sumie srebro ma właściwości bakteriobójcze więc może był by pożytek z jego wykorzystania.


  18. #18
    wywyzszona jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    Feb 2015
    Postów
    11

    Ja polecam dermokosmetyki chyba najlepsze z jakimi miałam do czynienia, bardzo duży wybór takich kosmetyków w świetnych cenach można znaleźć w ziko dermo.


  19. #19
    Guacamole jest nieaktywny
    Użytkownik
    Zarejestrowany
    Feb 2015
    Postów
    169

    a polecacie coś przeciwzmarszczkowego? nie skończyłam jeszcze 30 lat a wyglądam dużo starzej niż w rzeczywistości... rozważam nawet wizytę w gabinecie medycyny estetycznej.... podobno doktor Hudyma jest dobry... myślicie, że powinnam się zgłosić czy lepiej inwestować w kolejne kremy?


  20. #20
    herbaciarka jest nieaktywny
    Użytkownik
    Zarejestrowany
    Dec 2014
    Postów
    44

    Guacamole, oeparol ma bardzo dobre kremy i to jeszcze z naszym wiesiołkiem.
    Cena przystępna, a na pewno są skuteczne.
    Spokojnie powinnaś je dostać w aptece.
    Tylko wazne by je regularnie stosować.
    wg mnie na gabinety chyba jeszcze za szybko


  21. #21
    herbaciarka jest nieaktywny
    Użytkownik
    Zarejestrowany
    Dec 2014
    Postów
    44

    Guacamole, oeparol ma bardzo dobre kremy i to jeszcze z naszym wiesiołkiem.
    Cena przystępna, a na pewno są skuteczne.
    Spokojnie powinnaś je dostać w aptece.
    Tylko wazne by je regularnie stosować.
    wg mnie na gabinety chyba jeszcze za szybko


  22. #22
    Guacamole jest nieaktywny
    Użytkownik
    Zarejestrowany
    Feb 2015
    Postów
    169

    o widzisz, dziękuję ci za polecenie! niestety u mnie z regularnością to różnie bywa. może powinnam jakiś alarm na krem ustawić?


  23. #23
    tamaryszek
    Guest
    Po co tutaj przypominajki, po prostu po umyciu twarzy, smarujesz kremem. Jeszcze nie zdarzyło mi się o tym zapomnieć No chyba, że nie zmywasz makijażu na noc? To wtedy masz odpowiedź dlaczego wyglądasz starzej niż jesteś w rzeczywistości. Kremy oeparolu sa naprawdę dobre, a do tego to polski producent i cena nie jest wysoka. Moim zdaniem również warto spróbować, zanim zdecydujesz się na drogie zabiegi.


  24. #24
    Eve79 jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    Jun 2015
    Postów
    2

    a nie chodzi tu raczej o lenistwo )))) jak się czegoś chce nistey trzeba cięzko pracować lub regularnie smarować. dołączam się do koleżanek i polecam Oeparol i jednocześnie zawstydzam by zmotywować


  25. #25
    DER-MED.pl jest nieaktywny
    Użytkownik
    Zarejestrowany
    Oct 2015
    Postów
    32

    A moim zdaniem wizyta w dobrym gabinecie kosmetycznym na pewno nie zaszkodzi,mało tego- można skonsultować się także z dermatologiem,który powie nam na jakich kosmetykach powinnyśmy bazować,doradzi. Akurat tutaj mogę zaprosić do naszego studia w Katowicach lub Krakowie DER-MED,gdzie pomożemy i doradzimy.


  26. #26
    angelika_ jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    Oct 2015
    Postów
    11

    A jaki krem polecicie dla cery wrażliwej?


  27. #27
    rivka jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    Oct 2012
    Postów
    11

    Ja bym poleciła naturalne kosmetyki ECO w 100% naturalne i organiczne blog.douglas.pl/kosmetyki-naturalne-i-eko-2/ albo serum z tej serii do cery wymagającej. Mnie one bardzo pomagają przy suchej i wrażliwej skórze.


  28. #28
    Pokrzepol_do_wlosow jest nieaktywny
    Nowy użytkownik Avatar Pokrzepol_do_wlosow
    Zarejestrowany
    Oct 2015
    Skad
    Lębork
    Postów
    7

    Jeśli chodzi o kremy przeciwzmarszczkowe polecam te, które zawierają olej arganowy. W dużej części składa się on z kwasu linolowego (omega-6), który nawilża i chroni przed wysuszaniem, poprawia elastyczność i napięcie skóry dojrzałej. Dzięki temu zmarszczki znacznie się spłycają, a niektóre nawet całkowicie znikają.


  29. #29
    kamila_w jest nieaktywny
    Nowy użytkownik Avatar kamila_w
    Zarejestrowany
    Nov 2015
    Postów
    6

    gdzie mozna je kupic?


  30. #30
    kamila_w jest nieaktywny
    Nowy użytkownik Avatar kamila_w
    Zarejestrowany
    Nov 2015
    Postów
    6

    gdzie mozna je kupic?


+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Podobne wątki

  1. Dermika kosmetyki opinie
    Przez Nie zarejestrowany w dziale Opinie o kosmetykach
    Odpowiedzi: 29
    Ostatni post / autor: 05-29-2017, 12:18
  2. Oriflame kosmetyki opinie
    Przez Nie zarejestrowany w dziale Opinie o kosmetykach
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 11-11-2010, 06:45
  3. MEOW kosmetyki opinie
    Przez Nie zarejestrowany w dziale Opinie o kosmetykach
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 10-30-2010, 17:50
  4. Kosmetyki naturalne
    Przez Gosia w dziale Opinie o kosmetykach
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 10-29-2010, 05:53
  5. kosmetyki mineralne LUMIERE
    Przez Nie zarejestrowany w dziale Opinie o kosmetykach
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 09-05-2010, 20:43

LinkBacks Enabled by vBSEO

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233