Witam, proszę o interpretacje wyników
TSH 3 gen 4,838 (0,270-4,200)
T3 55,98(70,0-170,0)
T4 4,90 (4,5-12,5)
FT3 5,94(3,10-6,80)
FT4 0,98(0,70- 1,48