Witam,

chciałbym poprosić o interpretacje wyników i czy maja może one jakikolwiek wpływ na moja mega nadmierna nadpotliwość i zmeczenie. Generalnie wyniki morfologi mam w normie. Jedynie lekko podwyższony poziom żelaza.
TSH - 1,38 ulU/ml (zakres referencyjny 0,27-4,20)
FT3 - 3,56 pg/ml (zakres referencyjny 2,70 - 4,30)
FT4 - 1,30 ng/dl (zakres referencyjny 1,00 - 1,70)
przeciwciala ATG - 18,8 U/ml (zakres referencyjny <60)
przeciwciala ATPO - 375,5 U/ml (zakres referencyjny < 60)

Endokrynolog powiedzial że prawda mam chorobe Hashimoto, ale nie wplywa ona na prace tarczycy bo podstawowy hormon TSH jest w normie. Chciałbym dodać ze prowadze zdrowy tryb zycia (3x w tygodniu silownia, basen, sauna, zadnych papierosow i kawy). Problem z potliwoscia mam już w sumie od małego, chciałbym w koncu znaleźć przyczyne. Proszę o pomoc.