+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: Interpretacja wynikow

  1. #1
    Nie zarejestrowany
    Guest

    Interpretacja wynikow

    Wyniki mojej 15 letniej corki, z 3 kolejnych badan(co okolo 4 miesiace) TSH 7,31 miu/L nastepne 4,96 I ostatnim 3,44 przy normie 0.25-4. FT4 kolejno 13pmols/L , kolejne14pmols/L I ostatnie13 pmols/L przy normie 12-22. Rowniez poziom amylazy MA podwyzszona w kolejnych badaniach krwi 110iu/L, 115, 122, przy normie 0-100.

  2. #2
    MRtinez jest nieaktywny
    Użytkownik
    Zarejestrowany
    Oct 2015
    Postów
    131

    Witam
    Jeśli chodzi o interpretacje wyników to jest problem bo w polskim internecie nie ma narzędzia do sprawdzania wyników badań - do czasu Z tego co wiem na znanywynik.pl można wpisać swój wynik i do tego jest interpretacja lekarska i książkowa. To nie jest spam bo mam pewność ze tam na pewno Pani uzyska pomoc. Pozdrawiam.

  3. #3
    MRtinez jest nieaktywny
    Użytkownik
    Zarejestrowany
    Oct 2015
    Postów
    131

    Pomoc

    Witam
    Jeśli chodzi o interpretacje wyników to jest problem bo w polskim internecie nie ma narzędzia do sprawdzania wyników badań - do czasu Z tego co wiem na znanywynik.pl można wpisać swój wynik i do tego jest interpretacja lekarska i książkowa. To nie jest spam bo mam pewność ze tam na pewno Pani uzyska pomoc. Pozdrawiam

  4. #4
    mesjonasz
    Guest

    porada

    Cytat Napisal Nie zarejestrowany Zobacz post
    Wyniki mojej 15 letniej corki, z 3 kolejnych badan(co okolo 4 miesiace) TSH 7,31 miu/L nastepne 4,96 I ostatnim 3,44 przy normie 0.25-4. FT4 kolejno 13pmols/L , kolejne14pmols/L I ostatnie13 pmols/L przy normie 12-22. Rowniez poziom amylazy MA podwyzszona w kolejnych badaniach krwi 110iu/L, 115, 122, przy normie 0-100.
    Generalnie to możesz sam dokonać interpretacji tych wyników, ja w tym celu wchodzę na stronkę badania-medyczne.pl

  5. #5
    bananarama
    Guest

    badania-medyczne

    Spokojnie można sprawdzić samemu swoje wyniki, nie chodząc w tym celu do lekarza, ja sobie sprawdzam na badania-medyczne.

+ Odpowiedz na ten temat

Podobne wątki

  1. Interpretacja wyników
    Przez Nie zarejestrowany w dziale Forum onkologiczne
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 01-21-2015, 23:28
  2. interpretacja wynikow
    Przez Nie zarejestrowany w dziale Forum ginekologiczne
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 10-05-2014, 17:29
  3. interpretacja wyników TK i MR
    Przez Lisek w dziale Forum neurologiczne
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 12-28-2013, 12:24
  4. Interpretacja wyników
    Przez hrabia1 w dziale Forum gastrologiczne
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 05-21-2013, 19:11
  5. Interpretacja wyników.
    Przez Nie zarejestrowany w dziale Forum kardiologiczne
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 02-08-2013, 14:34

Tagi dla tego tematu


LinkBacks Enabled by vBSEO

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243