Witam serdecznie i uprzejmie proszę o interpretację moich wynikow.

TSH 3 generacja 1.46 (0,4-4.0)

FT3- 5.13 (1.5-4.1)

FT4 - 0.954 (0.8-1.9)

Mam takie objawy jak;
duże przybieranie na wadze
wypadanie włosów
uciążliwe pocenie się
zmęczenie.bóle mięśni i stawów
na przemian biegunkę i zatwardzenie.
Dodam ze to wszystko zaczło się 3 miesiące po porodzie z tym ze najpierw chudłam pół kg dziennie potem nagle waga staneła a po tygodniu i zaczeło się tycie.