Witam,
chcialabym poprosic o interpretacje dwoch ponizszych wynikow:


FT4 [ng/dl]: 0,94 (norma: 0,98-1,63)
TSH [IU/ml]: 3,490 (norma: 0,580-3,590)

Co o tym myslicie? Z gory dziekuje za pomoc

(18 lat, nie jestem w ciazy)