Lekarz przepisał mi harmonet , na silne napięcia przedmiesiączkowe, brałam 3 mce przez ostatni czas , zaczęłam cała okropnie puchnąć , szczególnie nogi, dłonie jak balony, ledwo chodzę. odstawiłam hormony i kazano mi zrobić badania oto wyniki.

w morfologii wszystko ok
tylko HDW obniżone

Biochemia
Sód - 136 zakres 132- 145
potas- 4,68 3,7- 5,4
kreatynina 0,72- <90
EGFR 60ml/mln/1,73.2

Koakulologia
PT czas 11,3sek zakres 10-15
Pt wskaźnik 101,85% 70-130
Pt INR 0,98 0,80-1,20
Czas kaolinowo-keaflinowy APTT 25,1 26- 40