+ Odpowiedz na ten temat
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 31 do 55 z 55

Temat: Frashe krem do biustu opinie

  1. #31
    Nie zarejestrowany
    Guest
    Cytat Napisal owsianna Zobacz post
    Gdzie można kupić ten krem? szukam dobrego kosmetyku, który poprawi kondycję moich piersi
    Pewnie na allegro. Ale tam można dostać praktycznie wszystko. Jesli chcesz sobie kupić jakiś dobry krem na ujędrnienie biustu to polecam Perfect Bust.Frashe też miałam, podobnie jak serum vichy, ktore jest ostatnio mocno reklamowane ale mam wrazenie,ze właśnie perfect bust najwiecej mi dał. Dodam jednak, ze stosowałam równolegle z tabletkami na powiększenie piersi z tej samej serii tak wiec w sumie nie potrafię stwierdzić co zadziałało lepiej.To serum czy może tabletki.
    Serum Perfect bust obiecuje na pierwszym miejscu powiększenie biustu, ujędrnienie i przywrócenie elastyczności. I moim zdaniem sie z tych obietnic wywiązuje. Jak dla mnie działa jak dobry balsam - nawilża, ujędrnia. No i powieksza również


  2. #32
    paula_la jest nieaktywny
    Nowy użytkownik Avatar paula_la
    Zarejestrowany
    Jun 2018
    Postów
    3

    Kupisz go w internecie, min. na allegro. Ja kupiłam miesiąc temu i niedługo kończę pierwsze opakowanie. Jeżeli chodzi o działanie to nie wiem czy to jakaś magiczna mikstura czy po prostu sama natura działa takie cuda ale moja skóra jest nie do poznania - bardzo się ujędrniła, jest miękka i mam wrażenie, że przez miesiąc cellulit się minimalnie zredukował (chociaż wiem, że to dłuższy proces) no ale generalnie na plus. Minusem jest cena. To tyle.


  3. #33
    paula_la jest nieaktywny
    Nowy użytkownik Avatar paula_la
    Zarejestrowany
    Jun 2018
    Postów
    3

    Cytat Napisal paula_la Zobacz post
    Kupisz go w internecie, min. na allegro. Ja kupiłam miesiąc temu i niedługo kończę pierwsze opakowanie. Jeżeli chodzi o działanie to nie wiem czy to jakaś magiczna mikstura czy po prostu sama natura działa takie cuda ale moja skóra jest nie do poznania - bardzo się ujędrniła, jest miękka i mam wrażenie, że przez miesiąc cellulit się minimalnie zredukował (chociaż wiem, że to dłuższy proces) no ale generalnie na plus. Minusem jest cena. To tyle.
    Mowa o kremie Frashe oczywiście


  4. #34
    paula_la jest nieaktywny
    Nowy użytkownik Avatar paula_la
    Zarejestrowany
    Jun 2018
    Postów
    3

    Cytat Napisal paula_la Zobacz post
    Kupisz go w internecie, min. na allegro. Ja kupiłam miesiąc temu i niedługo kończę pierwsze opakowanie. Jeżeli chodzi o działanie to nie wiem czy to jakaś magiczna mikstura czy po prostu sama natura działa takie cuda ale moja skóra jest nie do poznania - bardzo się ujędrniła, jest miękka i mam wrażenie, że przez miesiąc cellulit się minimalnie zredukował (chociaż wiem, że to dłuższy proces) no ale generalnie na plus. Minusem jest cena. To tyle.
    Mowa o kremie Frashe oczywiście


  5. #35
    Nie zarejestrowany
    Guest
    Gdzie można kupić ten krem Frashe? I po jakim czasie widać różnicę? Szukam prawdziwych opinii.


  6. #36
    Nie zarejestrowany
    Guest
    Moim zdaniem sam krem w niczym Ci nie pomoże. Ja po ciąży i kamieniu piersią miałam okropny biust. Byłam zrozpaczona jego wyglądem. Totalnie. Na szczęście są pewne zabiegi, które mogą sytuację uratować. U mnie był to Lipofilling wykonany w Klinice Zawodny Estetic. Bardzo polecam. Od razu znowu poczułam się kobietą!


  7. #37
    Nie zarejestrowany
    Guest
    Mi się wydaje, że to zależy od ogólnej kondycji piersi. Wiadomo, że w niektórych przypadkach sam krem nie pomoże, ale np jeśli ktoś ma rozmiar A albo B to spokojnie kosmetyk da radę. Można też ćwiczyć mięśnie klatki piersiowej żeby piersi mogły się jakoś "trzymać". A co do Frashe to jakiś czas temu skusiłam się i faktycznie - działanie całkiem ok. Dobrze napina skórę - to na pewno. Skóra jest odżywiona i zdaje się, że krem działa tak, że piersi mają lepsze ukrwienie - dlatego lekko unoszą się ku górze stąd jest to krem "powiększający" - poza ceną, jestem bardzo zadowolona! 9/10


  8. #38
    Nie zarejestrowany
    Guest

    krem

    O tym Frashe to już od jakiegoś czasu jest głośno. Moja koleżanka z pracy tez używa... kurczę sama niewiem. Trochę drogi. Ale takie opinie dobre... co robić......?


  9. #39
    Nie zarejestrowany
    Guest
    Ja już mam dość zastanawiania się. Dziś kupuję ten krem na allegro. Możecie się do mnie odezwać, to opiszę Wam działanie tego kremu jak już będę tak z miesiąc po kuracji, mój e-mail jankakoperska@onet.pl

    Życzcie mi powodzenia!


  10. #40
    igna02 jest nieaktywny
    Nowy użytkownik Avatar igna02
    Zarejestrowany
    Jul 2018
    Postów
    3

    I jak tam Wasze kuracje? Ja już trzeci tydzień smaruję się Frashe codziennie po kąpieli lub prysznicu i naprawdę widzę różnicę. Mam wrażenie, że znacznie poprawiło ukrwienie w tych okolicach, dlatego są takie opinie, że krem powiększa. Bo faktycznie powiększa. Ja przestałam się mieścić w mój stanik po 2 tygodniach. Ale druga sprawa jest też taka, że dużo ćwiczę. Oblewanie się zimnym i ciepłym strumieniem wody też daje spektakularne efekty. A jak u Was? Podzielicie się proszę


  11. #41
    Anna_Q
    Guest

    frashe?

    Mi pomaga niezastąpiony peeling kawowy, który robię sama na bazie oleju kokosowego. Super sprawa, ale trzeba stosować regularnie. Jest on dobry zarówno na cellulit jak i na rozstępy. Super sprawa - ale o Frashe nie słyszałam, swoją ciekawską naturą znalazłam się na ich stronie i patrzę, że ma kofeinę w składzie to mi się podoba.


  12. #42
    Nie zarejestrowany
    Guest

    Frashe?

    U mnie wiele się zmieniło jak w końcu dobrałam sobie biustonosz. Pielęgnacja też jest bardzo ważna, ale teraz balsam do ciała mi wystarczy, chociaż nie powiem, zaintrygowałyście mnie tym kremem Frashe. Nie słyszałam jeszcze o kremie, który jest faktycznie stworzony z myślą o naszym biuście...


  13. #43
    asjaa
    Guest
    A no właśnie, ja też myślałam, że nie ma żadnego serum co by podziałał na piersi. Wiadomo, że nie frashe nie powiększy mam biustu o kilka rozmiarów, ale na ujedrnienie i podniesienie jest całkiem wporządku


  14. #44
    Agnieszka38 jest nieaktywny
    Nowy użytkownik Avatar Agnieszka38
    Zarejestrowany
    Jul 2018
    Postów
    4

    krem na piersi

    Ten frasche polecila mi sasiadka, bo zaczelo sie dziac cos dziwnego z moimi piersiami... staly sie takie bez zycia i nie rowne. robilam domowe maseczki ale to nie pomagalo... a frasche ma super sklad: min wyciąg z kwiatów lawendy, ekstrakt z pąków a te skladniki dzialaja tak ze , wzmacniaja naczynia krwionosne i to sprawilo, ze powoli ich kondycja sie polepsza


  15. #45
    Nie zarejestrowany
    Guest
    fajnie, że działa na Ciebie ten krem, ciekawe czy na każdego działa tak samo... ? Jak myślicie?


  16. #46
    owsianna jest nieaktywny
    Nowy użytkownik Avatar owsianna
    Zarejestrowany
    Jun 2018
    Postów
    5

    hej dawno tu nie pisałam... chciałam się pochwalić że w końcu kupiłam Frashe i używam go już jakiś miesiąc, kondycja moich piersi przed i po to niebo a ziemia! Bardzo poprawił stan mojej skóry, ujędrnił je i lekko podniosł ostatnio kupowałam nowy stanik i wyobraźcie sobie, że dotychczasowy A był za mały


  17. #47
    Pinkipink
    Guest

    krem frashe

    to super, że na Ciebie zadziałał, ja na razie używam go od dwóch tygodni i widzę minimalne efekty w postaci dobrze nawilżonej skóry najbardziej czekam na ujędrnienie, ale zdaje się że powolutku skóra się uelastycznia


  18. #48
    Mariamery009
    Guest

    frashe

    to fajnie,że na ciebie działa, ja już nie mogę patrzeć na moje piersi ,przed ciaza byly jędrne i elastyczne a teraz?? bez porownania mąż mówi że mu to nie przeszkadza ale ja czuje jakis niedosyt. Nie mam zamiaru isc pod noz bo nie stac mnie, wolalabym wyprbowac czegos tanszego i bez ingerencji w cialo. Widze, że na parę pan ten krem zadziałał, ciekawe czy i dla mnie byłby skuteczny. I czy mozna go uzywac podczas karmienia cyz juz po zakonczeniu? Podobno ma naturalne skladniki, wiec nie powinni zagrozic dzidzi (proszę o opinie na ten temat) pozdrawiam, Marysia


  19. #49
    Mentorka90
    Guest
    Chyba to nic nie przeszkadza, ja jak jeszcze karmiłam małą Anie to już smarowałam frashe, bo bałam się zwisów i rozstępów i nic nie zaszkodziło dziecku, zresztą to najlepiej wcierać wieczorem jak już dziecko położysz spać i weźmiesz kąpiel


  20. #50
    czytamyetykiety
    Guest
    Macie może zdjęcie składu tego kremu?


  21. #51
    dominiqe1990
    Guest
    odezwij sie na mojego maila: dominikagrzybowska@onet.pl to przesle foto, na ich stronce też masz skład jbc


  22. #52
    Dżina
    Guest
    nie wierze ze sam krem wam pomaga


  23. #53
    owsianna jest nieaktywny
    Nowy użytkownik Avatar owsianna
    Zarejestrowany
    Jun 2018
    Postów
    5

    acanthopanax senticosus extract, wyciąg z kwiatów lawendy, ekstrakt z ruszczyka kolczastego, ekstrakt z pąków, kofeina, dipalmitoyl hydroxyproline, ceremide 6 to jest napisane na opakowaniu


  24. #54
    Nie zarejestrowany
    Guest
    no to bardzo ładny skład ma. Coraz mniej takich kosmetyków *niestety*


  25. #55
    Nie zarejestrowany
    Guest
    dipalmitoyl hydroxyproline - no ładnie ładnie piękny skład. Gdzie kupujecie to serum?


+ Odpowiedz na ten temat
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Podobne wątki

  1. TO Krem opinie
    Przez Nie zarejestrowany w dziale Opinie o lekach
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 10-25-2010, 01:30
  2. ALANTAN PLUS krem opinie
    Przez Nie zarejestrowany w dziale Opinie o lekach
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 10-25-2010, 01:12
  3. TO Krem do stóp opinie
    Przez Nie zarejestrowany w dziale Opinie o lekach
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 10-21-2010, 21:19
  4. Atoperal krem - opinie
    Przez Monika w dziale Opinie o kosmetykach
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 08-08-2010, 22:34
  5. Baikaderm krem - opinie
    Przez Nie zarejestrowany w dziale Opinie o kosmetykach
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 08-08-2010, 22:23

LinkBacks Enabled by vBSEO

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246