+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 30 z 56

Temat: Frashe krem do biustu opinie

  1. #1
    Nie zarejestrowany
    Guest

    Frashe krem do biustu opinie

    Ktoś stosował?
    Jak wrazenia?
    Rzeczywiście powiększa?


  2. #2
    Nie zarejestrowany
    Guest
    Zużyłam już 3 opakowania. Wiadomo, że przy 3 opakowaniu efekty nie będa tak widoczne jak przy pierwszym. Niemniej jestem z serum bardzo zadowolona. Tanie nie było ale rzeczywiscie widzę róznicę w wyglądzie biustu. Na oko piersi powiekszyły się o 1 rozmiar. A na pewno są jędrniejsze i podniesione.
    O frashe dowiedziałam się na wizażu, zamawiałam przez internet. Szkoda,ze go nie ma stacjonarnie....


  3. #3
    anka76
    Guest
    Serum dostałam w prezencie od męza ( narzekałam mu na swój biust i pewnie dość już miał tego babskiego jęczenia jak to bym chciała mieć większe piersi :P ) pierwszy raz się smaruję i widzę efekty! jak dotąd balsamy do biustu w najlepszym wypadku trochę nawilżały, ładnie pachniały i to by było na tyle. A sporo ich wczesniej rpzetestowałam bo i tołpę i eveline. tym razem sukces! pachnie nieźle, wchłania się świetnie, a mój biust B poprawił zdecydowanie wygląd i jakby wyżej był! No i jest większy. I to nie wrażenie bo ostatnio koleżanka mnie się zaptyała czy zmieniłam biustonosz czy co

    no i jest szalenie wydajny! Tak wieć uwazam,że cena w zestawieniu z wydajnością wcale nie jest taka wysoka


  4. #4
    Nie zarejestrowany
    Guest
    Cytat Napisal Nie zarejestrowany Zobacz post
    Ktoś stosował?
    Jak wrazenia?
    Rzeczywiście powiększa?
    Fajne . Czy powieksza? Troche tak ale musisz zrozumiem,że to krem a nie operacja. Jednak tak fajnie ujędrnia i podnosi piersi ,ze zamówiłam sobie już 3 opakowanie. Drogie ale tak jak piszą dziewczyny warto. Nie ma porównania z innymi.


  5. #5
    Nie zarejestrowany
    Guest
    Dziewczyny a gdzie to kupić?


  6. #6
    Nie zarejestrowany
    Guest
    Cytat Napisal Nie zarejestrowany Zobacz post
    Dziewczyny a gdzie to kupić?
    Frashe tylko w sieic. No i najlepiej jest chyba zamawiac na stronie producenta. Widziałam raz na allegro, ale potem już nie. No i raz staconarnie w galerii ale jednak w necie cena była niższa.


  7. #7
    Ewciula367 jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    Apr 2017
    Skad
    Radom
    Postów
    3

    Dokładnie, o wiele lepszy niż inne preparaty, ja kupywałam na allegro za jakieś śmieszne pieniądze, a jest wart o wiele więcej, zarówno ja jak i narzeczony byliśmy zadowoleni z efektów


  8. #8
    Nie zarejestrowany
    Guest
    No włąśnie sama na allegro nie widziałam .Tak więc zamawiałam przez internet na stronie u producenta. Potwierdzam, ze jak do tej pory jest to najlepszy krem do biustu jaki miałam. Tani nie jest i jak kupwałam to się zastanawiałam czy warto ale jednak teraz widzę,że warto.
    Aplikacja przyjemna, opakowanie również
    Nie zawiodłam sie równiez na efektach. Biust stał sie jędrny, okrągły. Podniósł się oraz trochę powiększył. Nie mam nadal dużych piersi ale są zdecydowanie bardizej jędrne niż wcześniej


  9. #9
    Nie zarejestrowany
    Guest
    Cytat Napisal Nie zarejestrowany Zobacz post
    Ktoś stosował?
    Jak wrazenia?
    Rzeczywiście powiększa?
    Fajne ! Miałam 2 opakowania Biust rzeczywiście się powiększył. Piersi się ujędrniły. Podoba mi się również to, że serum sie nie lepi jakk wiele tego typu kosmetyków i jest mega przyjemne w aplikacji.Jet to taki jakby zelik o delikatnym zapachu. Jedyna wada to dostępność ;/ Ale tak to już jest często z takimi selektywnymi kosmetykami.


  10. #10
    kamila676767 jest nieaktywny
    Nowy użytkownik Avatar kamila676767
    Zarejestrowany
    Feb 2018
    Postów
    2

    Ja stosowałam i jestem mega zadowolona!
    Nie no, nie powiększył się, ale się podniósł, a o taki efekt mi chodziło.


  11. #11
    kamila676767 jest nieaktywny
    Nowy użytkownik Avatar kamila676767
    Zarejestrowany
    Feb 2018
    Postów
    2

    Ja stosowałam i jestem mega zadowolona!
    Nie no, nie powiększył się, ale się podniósł, a o taki efekt mi chodziło.


  12. #12
    AlicjaN48 jest nieaktywny
    Nowy użytkownik Avatar AlicjaN48
    Zarejestrowany
    Feb 2018
    Postów
    3

    No nie działa to jak operacja i nie powiększy biustu o kilka rozmiarów, ale mi właściwie chodziło bardziej o ujędrnienie i ujędrniło. Konczę 1 opakowanie, które miałam baardzo długo i chyba też kupię kolejne, bo uzależniłam się od tego kremu haha Najbardziej podoba mi się to, że ma same naturalne składniki


  13. #13
    MaryKing jest nieaktywny
    Nowy użytkownik Avatar MaryKing
    Zarejestrowany
    Mar 2018
    Postów
    1

    Szkoda, że Frashe nie można kupić stacjonarnie w sklepie albo w aptece, ale poza tym bardzo fajne serum. Ma przyjemną konsystencję i moje piersi też jakby minimalnie podniosły się, a myślałam, że to jakaś schiza


  14. #14
    patusia89 jest nieaktywny
    Nowy użytkownik Avatar patusia89
    Zarejestrowany
    Mar 2018
    Postów
    3

    Ja stosuję i nie narzekam. Ma fajną konsystencję i fajnie nawilża co najważniejsze jest wydajny i pomimo wysokiej ceny, naprawdę widzę efekty


  15. #15
    Ula1982 jest nieaktywny
    Nowy użytkownik Avatar Ula1982
    Zarejestrowany
    Apr 2018
    Postów
    4

    ja zastanawiam się nad kupnem tego kremu, widziałam że na stronie jest -10 % zniżki, więc zawsze to jakaś ulga krem nie należy do najtańszych ale z tego co widzę na forach, kobietki raczej zadowolone. Czy ktoś też się jeszcze waha?


  16. #16
    kosmolove jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    Apr 2018
    Postów
    4

    ja stosuję i faktycznie nawilża i ujędrnia biust. Sprawdź sama, jeśli jesteś ciekawa


  17. #17
    Juliania jest nieaktywny
    Nowy użytkownik Avatar Juliania
    Zarejestrowany
    Apr 2018
    Postów
    2

    oj kusicie akurat ostatnio szukam kremu do biustu, chyba się zdecyduję.. a zależy mi na naturlanych składnikach i przedewszystkim skuteczności


  18. #18
    elzuniap jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    Apr 2018
    Postów
    1

    trochę drogi ten krem.... i czy aby na pewno skuteczny?


  19. #19
    Nie zarejestrowany
    Guest
    Ja wychodzę z założenia, że jeśli coś jest drogie to i skuteczne. Nie ma innej opcji. Dlatego zawsze kupuję produkty z wyższej półki. Wolę kupować rzadziej ale lepiej... np ciuchy. Kupię kurtkę jedną za 500zł i starczy mi ona na kilka dobrych sezonów. Tak samo pewnie jest z tym kremem.


  20. #20
    gosienkape jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    Apr 2018
    Postów
    2

    Ten Frashe całkiem niczego sobie... stosuję od 2 tygodni. Piersi stały się miękkie i jędrne. Ma fajną konsystencję i niedrażniący zapach bardzo lubię w nim też to, że łatwo się rozciera i wchłania..


  21. #21
    Nie zarejestrowany
    Guest
    hmm a jaki jest skład tego serum? Nie lubię chemi ;/// wszędzie dziś pakują szkodliwe substancje


  22. #22
    Ewa_laskowska jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    Apr 2018
    Postów
    3

    Mam ten krem. Jest ok ale tez beż żadnych rewelacji, serum jak serum. Plusy to na pewno starannie wyselekcjonowane składniki i faktyczne ujędrnienie skóry piersi. Minusem na pewno jest cena i brak dostępności w sklepach. Wybór tego kosmetyku to sprawa indywidualna, ja jednak kupię jeszcze jedno opakowanie...


  23. #23
    Nie zarejestrowany
    Guest
    siepomaga.pl/lenajalowiec

    → instagram.com/waleczna_lenka/



  24. #24
    Nie zarejestrowany
    Guest
    Od dwóch tygodni?? Ja zużyłam już prawie drugie opakowanie i nie widzę jakichś szczególnych efektów. Może nie działa to na każdą z nas, a poza tym powiększanie i ujędrnianie to chyba co innego, na to pierwsze nie liczę za bardzo, mnie chodzi o efekt na to co się dzieje z wiekiem. No, ale zobaczymy może trzeba na efekty cierpliwie zaczekać, nie u każdego są od razu.


  25. #25
    Kajaga jest nieaktywny
    Nowy użytkownik Avatar Kajaga
    Zarejestrowany
    May 2018
    Postów
    3

    A na co najczęściej zwracacie uwagę przy wyborze takiego serum np. do piersi? Ja właśnie szukam, ale zależy mi nie tylko na jakości ale i składzie (jestem uczulona na dużo chemicznych dodatków). No i cena. Byłoby super, gdyby to wszystko jakoś współgrało.


  26. #26
    Nie zarejestrowany
    Guest
    Nie działa niestety. Stosuje miesiąc i nic


  27. #27
    nataliasku jest nieaktywny
    Nowy użytkownik Avatar nataliasku
    Zarejestrowany
    May 2018
    Postów
    3

    A ile razy w tygodniu smarujesz? Może masz inne oczekiwania niż jest w stanie Tobie zapewnić ten krem? U mnie sprawdza się świetnie. Biust ujędrnił się, jest taki miękki i jednocześnie podniesiony. No i ten skład Natura przede wszystkim! Zero tolerancji dla chemii.


  28. #28
    Nie zarejestrowany
    Guest
    Frashe, gdzieś już się spotkałam z tą nazwą... a akurat szukam kremu na moj biust... ponoć dobrze ujędrnia : )


  29. #29
    Lizao jest nieaktywny
    Nowy użytkownik Avatar Lizao
    Zarejestrowany
    May 2018
    Postów
    1

    Fajne to serum!!! Jako nie wierzyłam w te opinie ale teraz sama jestem jedną z zadowolonych kobiet Piersi pierwsza klasa!


  30. #30
    owsianna jest nieaktywny
    Nowy użytkownik Avatar owsianna
    Zarejestrowany
    Jun 2018
    Postów
    5

    Gdzie można kupić ten krem? szukam dobrego kosmetyku, który poprawi kondycję moich piersi


+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Podobne wątki

  1. TO Krem opinie
    Przez Nie zarejestrowany w dziale Opinie o lekach
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 10-25-2010, 01:30
  2. ALANTAN PLUS krem opinie
    Przez Nie zarejestrowany w dziale Opinie o lekach
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 10-25-2010, 01:12
  3. TO Krem do stóp opinie
    Przez Nie zarejestrowany w dziale Opinie o lekach
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 10-21-2010, 21:19
  4. Atoperal krem - opinie
    Przez Monika w dziale Opinie o kosmetykach
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 08-08-2010, 22:34
  5. Baikaderm krem - opinie
    Przez Nie zarejestrowany w dziale Opinie o kosmetykach
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 08-08-2010, 22:23

LinkBacks Enabled by vBSEO

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247