+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 11 z 11

Temat: Floslek, Masło do ciała - opinie

  1. #1
    hilda
    Guest

    Floslek, Masło do ciała - opinie

    Floslek, Masło do ciała WANILIA I CZEKOLADA
    czy masło to dobrze nawilża skóre ??


  2. #2
    Olivia.321 jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    Sep 2011
    Postów
    1

    To masło jest bezkonkurencyjne! Wspaniale nawilża i natłuszcza skórę. Ciało po nim jest gładkie, jędrne i milutkie w dotyku. Zapach tak apetyczny, że aż ma się ochotę je zjeść Jednym słowem - polecam!


  3. #3
    sylwia jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    Oct 2011
    Postów
    8

    Nigdy nie miałam masełka z tej firmy, może na wiosnę się skuszę a może dostanę akurat próbkę ich masełka w paczce. Widziałyście tę akcję FlosLek i olivii - dekalog zdrowej skóry? No dobra już nie offuję. Jak wypróbuję to napiszę opinię.


  4. #4
    jackie jest nieaktywny
    Użytkownik
    Zarejestrowany
    Jan 2011
    Postów
    50

    A ja często korzystam z masełek z tej firmy. W zeszłym roku wypróbowałam masło z beECO, jeśli lubicie naturalne kosmetyki to zachęcam wypróbować śmietankowo oliwkową masę. Miałam też masło z owocowej serii, też mi odpowiadało i pewnie kupię jeszcze nie raz.
    sylwia, a jakie masełko dostałaś i jak opinia.


  5. #5
    Georginia jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    Aug 2012
    Postów
    8

    Ja lubię i używam wielu kosmetyków z Flosleku, bardzo je lubię również masła do ciała.


  6. #6
    dusiaa jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    Apr 2013
    Postów
    2

    Również używalam maseł flosleku i jestem zachwycona ich działaniem, także polecam gorąco!


  7. #7
    gosiabidulka jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    Apr 2013
    Postów
    1

    Ja ze swojej strony także gorąco polecam tego typu maseł z Flosleku


  8. #8
    scalus jest nieaktywny
    Nowy użytkownik Avatar scalus
    Zarejestrowany
    Apr 2013
    Skad
    Wrocław
    Postów
    2

    Ja preferuję balsamy do ciała, bo masła są za gęste jak dla mnie. Orientujecie się czy z tej firmy są podobne, ale balsamy, bo tak zachęcacie i nie wiem czy mam szukać?


  9. #9
    asiamach jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    Jun 2013
    Postów
    6

    Wydaje mi się, że są. Masła rzeczywiście maja bezkonkurencyjne.


  10. #10
    iloneczka jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    Jun 2013
    Postów
    1

    Gdzie można kupić masła tej firmy? bo nigdzie się nie spotkałam z takimi? ja używam maseł z Perfecty

    ________________
    biuro rachunkowe Rzeszów sprawdź ofertę


  11. #11
    Nie zarejestrowany
    Guest
    Eee..śmierdzi to jakas chemią. Ja stosuje naturalne kremy z olejem z wiesiolka z Gal, maja dobre produkty na bazie naturalnych tylko skladnikow, sprawdzona firma, moge polecic.


+ Odpowiedz na ten temat

Podobne wątki

  1. Floslek, brązujący balsam do ciała - opinie
    Przez Nie zarejestrowany w dziale Opinie o kosmetykach
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 09-05-2011, 09:37
  2. Farmona, Masło do ciała - opinie
    Przez Nie zarejestrowany w dziale Opinie o kosmetykach
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 09-04-2011, 10:48
  3. Stara Mydlarnia Masło do ciała - opinie
    Przez jabcok w dziale Opinie o kosmetykach
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 09-04-2011, 10:36
  4. Masło do ciała PINK GRAPEFRUIT - opinie
    Przez Nie zarejestrowany w dziale Opinie o kosmetykach
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 09-04-2011, 09:33
  5. bingo masło kakaowe do ciała OPINIE
    Przez Nie zarejestrowany w dziale Opinie o kosmetykach
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 10-19-2010, 00:10

LinkBacks Enabled by vBSEO

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246