Witam, zdecydowałam się zrobić badania, ponieważ męczą mnie takie objawy:
- Silna potliwość w nocy, zdarza się, że muszę się przebierać, bo piżama jest przemoczona
- Jestem osłabiona
- Ciągle chce mi się spać, przez cały dzień
- Mam zmęczone nogi, najbardziej odczuwam to prowadząc auto
- Ciężko jest mi się ostatnio skoncentrować
- Od zawsze mam problem z przytyciem, mam bardzo niską wagę, która nie idzie w górę, a czasem mimo odpowiedniej diety "na masę" i tak spada do swoich dolnych granic.

Mam 25 lat, jestem kobietą.

Wyniki:
TSH 1,61 (0,25-5,0)
FT3 4,40 (4,0-8,3)
FT4 16,37 (10,6-19,4)

Witamina D3 12,48 (30-100)

Rozumiem, że wyniki TSH i FT3,FT4 są ok skoro w normie i muszę szukać dalej?