+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 30 z 30

Temat: Dermika kosmetyki opinie

  1. #1
    Nie zarejestrowany
    Guest

    Question Dermika kosmetyki opinie

    Moja znajoma w swoim salonie kosmetycznym używa kosmetyków Dermika. Co sądzicie o tych kosmetykach?
    Jakie są Wasze opinie?


  2. #2
    Nie zarejestrowany
    Guest
    Ja słyszałam bardzo dobre opinie o tych kosmetykach, są skuteczne. Słyszalam opinię że są dla wymagających klientów ;-)


  3. #3
    Nie zarejestrowany
    Guest

    Kosmetyki Dermika

    Czy w wieku 22 lat można używać tych kosmetyków?Chodzi mi dokładnie o określony przedział wiekowy.


  4. #4
    Nie zarejestrowany
    Guest
    świetne są kosmetyki DERMIKiużywam od wielu lat i powiem,że jestem zadowolona z efektówNie tak dawno pojawiły się maseczki w saszetkach więc warto wypróbować.Są pod takimi ,,imprezowymi"nazwami np.jazzowa .nocne życie i jeszcze inne nazwy ale zapomniałam.Jest naprawdę szeroki wybór-w zależności od potrzeb skóry.Więc młoda dziewczyna także może wybrać coś dla siebie np.maska do cery trądzikowej bądź głęboko oczyszczającej.Ja mam ponad 30 lat i używam najczęściej maseczki- nocne życie-świetnie napina-rewelacyjny lifting Polecam Jowita


  5. #5
    Nie zarejestrowany
    Guest

    Talking uzywam DERMIKE i jest super

    Tez mam ponad 30 a w zasadzie juz bliżej 40 lat. Dermika ma dużo fajnych linii do tej grupy wiekowej. Ja uwielbiam kupować kosmetyki i nie ukrywam, ze mam ich dużo. Wcześniej miałam linie GOLD 24, cudownie nawilżające kremy, poprawiając skore szybko i skutecznie, Potem stosowałam linie lili skin, bardzo delikatne w dotyku kremy dość silnie przeciwzmarszczkowe. Ta ostatnia seria nazywana potoczni mezoterapia w słoiczku jest fantastyczna, w jej składzie jest kwas hialuronowy i czarna orchidea. twarz jest rewelacyjnie zregenerowana i napieta jak po porządnym zabiegu kosmetycznym .


  6. #6
    julietta45 jest nieaktywny
    Nowy użytkownik Avatar julietta45
    Zarejestrowany
    Jul 2013
    Postów
    20

    Zapewne dobre, ale cena ehh no nie zacheca do kupna


  7. #7
    Nie zarejestrowany
    Guest

    Same plusy

    Moim zdaniem Dermika ma świetne kosmetyki, trochę ich już wypróbowałam i wiem co mówię Bardzo lubię krem Gold 24k pod oczy, albo podkład true magiq anit-age. Ogólnie wydaje mi się, że jak się widzi efekty, to cena baardzo zachęca do kupna, bo tak luksusowe kosmetyki w takich cenach to naprawdę rzadkość.


  8. #8
    maria234 jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    Dec 2013
    Postów
    11

    Ja również słyszałam same dobre opinie o tych kosmetykach.


  9. #9
    KarolaNie zarejestrowany
    Guest
    Ja bardzo lubię Dermikę. Mam 38 lat i w tym wieku nie można używać kosmetyków kupionych bez zastanowienia, bo były w promocyjnej cenie . A Dermika jest w zasadzie znana z tego, że ma kosmetyki właśnie do cery dojrzałej. Używam kremów do pielęgnacji twarzy i okolic oczu z serii Gold24k z cząsteczkami szlachetnego złota. Z tej serii jest też świetna baza pod makijaż, która lekko napina skórę, przez co zmarszczki są wygładzone / Zwykłe bazy tego efektu nie dają, a dla dojrzalej cery to bardzo duży plus / Kolekcja naprawdę godna polecenia. I mam jeszcze ich fluid z serii True Magiq z kwasem hialuronowym. Też jest super. Doskonale nawilża i wygładza. Ja jestem fanka tej Firmy


  10. #10
    Nie zarejestrowany
    Guest

    Ja lubię

    O kosmetykach dermika słyszę co i rusz jakieś pozytywne opinie. Okazuje się, że dużo kobiet używa produktów tej marki. Ja, osobiście, mam styczność (bardzo przyjemną) z kremem Meritum Na dzień i na noc. Jestem z niego bardzo zadowolona, co jakiś czas chętnie kupuję rzeczy tej firmy i nigdy się raczej nie zawiodłam. A, maszeczki w saszetkach są bardzo dobre - w tym mam duże doświadczenie


  11. #11
    Jania
    Guest

    kosmetyk antycellulitowy

    Bardzo dobra jest tez kuracja antycellulitowa Deremiki z serii Passione Body . To pierwszy kosmetyk, któremu udało się mój cellulity zmniejszyć. Może nie do zera, bo okazały był bardzo. Ale zdecydowanie widać gołym okiem, że jest mniejszy ł


  12. #12
    Hanka500
    Guest

    Gold24k jest rewelacyjna

    Ja bardzo lubię tę Firmę. Kosmetyki z górnej półki, a ceny całkiem przystępne. Seria Gold24k, to moja ulubienica. Dla mojej 35 letniej cery wyjątkowo odpowiednia. Cząsteczki szlachetnego złota, które są w składzie tych kremików, bardzo ładnie rozświetlają cerę


  13. #13
    Nie zarejestrowany
    Guest
    Olejek do pielęgnacji twarzy, szyi i dekoltu Skin Calligraphy Dermiki to mój najnowszy zakup. Super


  14. #14
    malabeatka jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    May 2014
    Postów
    25

    Uważam, że mają nie tylko dobre ale bezpieczne kosmetyki. Zastrzeżenia mam wyłącznie do odżywki do rzęs, która jest dość droga a kompletnie nieskuteczna. A reszta jest ok,


  15. #15
    Kornelia333
    Guest

    Walka z cellulitem

    Kremów Dermiki nie używałam, ale kosmetyki do walki z cellulitem, mają naprawdę bardzo dobre.
    Kupiłam sobie kurację antycellulitową Passione Body i mówiąc szczerze nie spodziewałam się, ze efekty będą aż tak widoczne. Kuracja trwa 14 dni. Dwa razy dziennie wsmarowujemy w miejsca, które delikatnie mówiąc wymagają poprawy przyjemny żel i po skończonej kuracji, możemy cieszyć się, że skórka pomarańczowa jest mniejsza / nawet zdecydowanie mniejsza . / Ja jeszcze chodziłam na basen i wyeliminowałam z diety słodycze, chleb i ziemniaczki.


  16. #16
    Beata222
    Guest

    Body diet Soraya

    A ja postawiłam przed urlopem na kosmetyki Sorayi z serii Body Diet24. Przeczytałam, że zawierają składnik, który hamuje wchłanianie glukozy do komórek tłuszczowych. Mam nadzieję, że w połączeniu z ćwiczeniami i dietą przyniesie efekty. Mam z tej serii serum wyszczuplająco-antycellulitowe i krem do biustu/ żeby nie zwiotczał w trakcie gubienia kilogramków /


  17. #17
    GoldClinic_pl jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    Jun 2014
    Postów
    25

    Z tego co wiem są to kosmetyki o naturalnym składzie,więc moim zdaniem warto się pokusić o zakup,tak aby przynajmniej spróbować i przetestować na naszej skórze,czy okażą się skuteczne. A ile dokładnie kosztują?


  18. #18
    Olga01
    Guest

    Dermika najlepsza

    Ja kosmetyków Dermiki używam od kilku lat i mam o nich bardzo dobre zdanie, dla każdego rodzaju skóry i każdego wieku jest coś odpowiedniego. Jak ktoś tu wspominał Passione Body do walki z cellulitem jest wyjątkowo skuteczne. Dermika - jestem na tak


  19. #19
    Monika234
    Guest

    ja jestem na TAK

    Olejek Skin Calligraphy na twarz, szyję i dekolt Dermiki kupiłam sobie ostatnio. i jest super. A więc ja jestem zadowolona. Wcześniej używałam liftingującej bazy pod makijaż i też bardzo mi odpowiadała. Wiec ja jestem na tak


  20. #20
    GoldClinic_pl jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    Jun 2014
    Postów
    25

    Szkoda ze póki co w dalszym ciągu nikt nie podał cen,może jeszcze ktoś uzupełni te dane bo czytając opinie na forach to naprawdę można spotkać mnóstwo tych pozytywnych. W wieku 22 lat spokojnie możesz je stosować.


  21. #21
    Nie zarejestrowany
    Guest

    Wink Dermika opinia

    Ja Dermikę średnio lubię. Chyba wolę BingoSpa, ale ogólnie wszystkie kosmetyki naturalne są spoko. Ważne, żeby nie miały parabenów. Ja jak szukam czegoś sprawdzonego to zawsze zaglądam na bellemonde.


  22. #22
    rivka jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    Oct 2012
    Postów
    11

    Dermika to chyba jedyna firma, która pierwsza wprowadza na rynek nowości wyprzedając podobno światowe marki. Mnie się podoba, że ich kremy skutecznie pomagają zadbać o skórę w każdym wieku. Cenię sobie ich kosmetyki bo zawsze coś sobie wybiorę. Ostatnio czytałam na blogu Douglas jak dobrze wykorzystać takie luksusowe kosmetyki.


  23. #23
    Nie zarejestrowany
    Guest

    masło shea

    polecam masło shea


  24. #24
    syller44
    Guest

    kosmetyki

    Dobre mam doświadczenia ze sklepem online ze strony e-naturalne.pl. Kupuję u nich regularnie, mają fajny program lojalnościowy, można zaoszczędzić. Zawsze towar dociera od nich na czas, jest dobrze zabezpieczony, można się też w razie jakiś wątpliwości bez problemu skontaktować z obsługą pod tel, czy mailowo.


  25. #25
    walerija
    Guest
    A co szczególnie polecacie? Przyznam szczerze, że nigdy się nie zainteresowała tą marką, ale po Waszych opiniach wnioskuje, że warto...


  26. #26
    HurtowniaKarolina jest nieaktywny
    Użytkownik
    Zarejestrowany
    Apr 2016
    Postów
    33

    Jeżeli są to dermokosmetyki,to myślę że warto wcześniej skonsultować z lekarzem zasadność ich stosowania,czy aby na pewno pomogą w przypadku naszej skóry i cery. Akurat kosmetykami zajmujemy się na co dzień,więc pod tym względem możemy spokojnie doradzić w razie pytań


  27. #27
    Venus jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    Feb 2012
    Postów
    24

    Kiedyś stosowałam kosmetyki Dermiki, ale nie były jakieś szczególne, według mnie niczym się w działaniu nie wyróżniały, za to ich cena przesadzona. Dlatego raczej nie wrócę do nich. Teraz kierują się składem i wybieram jak najbardziej naturalne produkty, dlatego królują u mnie olejki w pielęgnacji twarzy, a moja cera wygląda o wiele lepiej niż kiedyś.


  28. #28
    hania hania
    Guest
    Nie ma chyba jednego najlepszego dla wszystkich, ten sam krem może działać różnie na różne osoby. Jednak najczęściej słyszałam od kosmetyczek, że Kivvi sa najlepsze, same je stosują w swoich salonach kosmetycznych, są dużo lepsze od standardowych głównie dlatego, że są naturalne, ekologiczne i nie mają żadnej chemii, skoro kosmetyczki ich używają na klientach to muszą być dobre, bo nie ryzykowałyby stosowania czegoś innego, kupuje przez internet na witalnie com pl bardzo duży wybór.


  29. #29
    Nie zarejestrowany
    Guest

    kosmetyki

    Dokładnie to ważne żeby kosmetyki podpasować do siebie, do swojej cery, urody itd. To nie jest tak że jak na mnie się sprawdził kosmetyk to na Tobie tez Przypomniała mi się od razu super akcja "kosmetyki dla mojej urody" sklepu kosmetycznego Kontigo który ją prowadzi wspólnie z modelkami z Top model - bardzo fajnie przedstawione sa dziewczyny, to jakie są, co lubią, można sporo się dowiedzieć o nich, jakie wybierają dla siebie kosmetyki czy jaki makijaz wybierają w zależności od okazji czy nastroju


  30. #30
    annakwiat1994 jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    May 2017
    Postów
    8

    Ja uwielbiam żelowy krem nawilżający pod oczy z Dermiki. Świetnie się wchłania i wspaniale nawilza, makijaż się na nim nie roluje, to mój ulubiony krem


+ Odpowiedz na ten temat

Podobne wątki

  1. Oriflame kosmetyki opinie
    Przez Nie zarejestrowany w dziale Opinie o kosmetykach
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 11-11-2010, 06:45
  2. Dermika maseczka bankietowa
    Przez AnnMarie w dziale Opinie o kosmetykach
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 11-11-2010, 06:44
  3. MEOW kosmetyki opinie
    Przez Nie zarejestrowany w dziale Opinie o kosmetykach
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 10-30-2010, 17:50
  4. Kosmetyki naturalne
    Przez Gosia w dziale Opinie o kosmetykach
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 10-29-2010, 05:53
  5. DERMIKA Salon & Spa MUS CZEKOLADOWY opinie
    Przez Nie zarejestrowany w dziale Opinie o kosmetykach
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 10-19-2010, 00:24

LinkBacks Enabled by vBSEO

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233