Menu mojej roboty ;-)

Sniadanie: kromka chleba razowego z masłem, szynką z indyka i plastrem pomidora + sałatka warzywna (1 pomidor, 1 młoda marchewka, pół kalarepki, 2 rzodkiewki, pół ogórka zielonego, 3 liście sałaty skroplone sokiem z cytryny)
II Śniadanie; Serek wiejski naturalny (150g - ok.140 kcal) + warzywa (pół kalarepki+ pół pomidora + rzodkiewka +koperek)
Obiad; ryba pieczona+ gotowany ryż+ fasolka szparagowa
Podwieczorek; sałatka owocowa (maliny, jeżyny, mandarynka, pół kiwi, suszona żurawina) skroplona sokiem z cytryny
Kolacja; 2 kromki pieczywa razowego z szynką z indyka i pomidorem + jogurt naturalny (180g = 109kcal) z owocami (winogrona, maliny, pół kiwi, suszona żurawina, śliwki) i otrębami

W ciągu dnia pozwalam sobie podjeść jakieś warzywka, owoce lub 1-2 szt wafla ryżowego. Do posiłku stram się też dożucać otręby owsiane (niewielka ilość 1-2 małe łyżeczki)