Witam. W związku ze spadkiem energii, wypadających włosach, zatrzymywaniem się wody w organizmie wykonałam badania tarczycy. Mam 24 lata i zażywam antykoncepcje hormonalną- tabletki Belara. Chciałabym spytać czy są prawidłowe.
TSH- 1,620 norma 0,270-4,200, FT3 3,41 norma 2,00-4,40 oraz FT4 1,07 norma 0,93-1,70. Bardzo dziękuję za odpowiedź