+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Temat: Bielenda, Miód do ciała - opinie

  1. #1
    Nie zarejestrowany
    Guest

    Bielenda, Miód do ciała - opinie

    Bielenda, Eco Care, Miód do ciała
    super kosmetyk jak ktoś jeszcze nie stosował to musi koniecznie go wypróbować gorąco polecam !!!


  2. #2
    Nie zarejestrowany
    Guest
    a czy znacie cos o podobnym dzialaniu ale mniej kleistego ? :/ dziala swietnie tylko drażni mnie ta lepkość po uzyciu :/


  3. #3
    Amalu_pl jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    May 2013
    Postów
    10

    Tutaj polecałabym skupić się na naturalnych kosmetykach,które mają podobne zastosowanie,nie są drogie i co ważne: nie uczulają nas niezależnie od tego jaki rodzaj cery posiadamy.


  4. #4
    karo_25 jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    Apr 2014
    Postów
    12

    Ja uwielbiam wszystkie kosmetyki z Bielendy- Testowałam już wiele, zwłaszcza masła i balsamy do ciała i powiem Wam, że świetnie działają. Lubię je za konsystencje, działanie, za zapach. świetnie pachną te z egzotycznych linii, np imbir i kardamon


  5. #5
    Suplago_pl jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    Jul 2014
    Postów
    28

    Ja akurat jestem zwolenniczka nie tyle miodu do ciała ile masła,które także potrafi skutecznie nawilżyć i do tego pięknie pachnie. Np Ziaja czy Nivea- nie są drogie a skuteczne.


  6. #6
    nikoś jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    Aug 2014
    Postów
    3

    wszystkie kosmetyki, ktore zawieraja miod sa jak najbardziej polecane szczegolnie balsamy bardzo dobrze nawilzaja skore, niestety u mnie w miescie malo jest drogerii i ciezko jest znalezc te marke a slyszalam ze jest dobra


  7. #7
    Suplago_pl jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    Jul 2014
    Postów
    28

    Właśnie z Nivea o którym pisałam powyżej jest balsam z miodem pod prysznic,nie drogi a skuteczny więc polecam spróbować


  8. #8
    Umair jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    Nov 2014
    Postów
    3

    I'm actually a supporter of not only how much honey body butter, which also can effectively moisturize and this smells. For example, if Nivea- Ziaja are not expensive and effective.




    __________________
    Johnny...


  9. #9
    Umair jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    Nov 2014
    Postów
    3

    I'm actually a supporter of not only how much honey body butter, which also can effectively moisturize and this smells. For example, if Nivea- Ziaja are not expensive and effective.




    __________________
    Johnny...


  10. #10
    Venus jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    Feb 2012
    Postów
    24

    Jak dla mnie beznadziejstwo.


+ Odpowiedz na ten temat

Podobne wątki

  1. Uczulenie na miód
    Przez Kamil w dziale Forum alergologiczne
    Odpowiedzi: 12
    Ostatni post / autor: 04-10-2017, 14:54
  2. Bielenda, Maska do ciała - OPINIE
    Przez Nie zarejestrowany w dziale Opinie o kosmetykach
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 06-30-2014, 15:48
  3. Bielenda, Oliwkowe masło do ciała - opinie
    Przez Nie zarejestrowany w dziale Opinie o kosmetykach
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 09-12-2011, 11:09
  4. uczulenie na miód
    Przez Nie zarejestrowany w dziale Forum alergologiczne
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 12-05-2010, 09:48

LinkBacks Enabled by vBSEO

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249