Witam, odebrałam właśnie wyniki badań. Jestem troszkę zaniepokojona i przed wizytą u lekarza chciałam poznać Państwa zdanie. Jestem kobietą, mam 23 lata. Choruję na niedoczynność tarczycy. Podam tylko wartości, które nie mieszczą się w normie:

HGB 6,8 mmol/l [7,4-9,3]
HCT 0,349 L/L [0,36-0,45]
NEUTH% 41,7% [45-70]
LYMPH% 48,4% [20-45]
OB 15mm/h [0-15]
TSH 5,790 [0,27-4,2]

żelazo, crp i mocz prawidłowy.

Dodam, że kilka lat temu na białaczkę zmarła 29letnia siostra mojej mamy, stąd zwiększony niepokój....

Z góry dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam,
MF