Witam. Mam 27 lat imam zamiar zjawić się u dietetyka lub endokrynologa (Nie wiem czy jest sens) .Oto moje wyniki:

Poziom wartość referencyjna
-TSH3 4.890 uIU/ml.............. 0.270-4.200
-FT3 5.46 pg/ml..................2.00-4.40
-FT4 1.68 ng/ml...................0.93-1.7

Badania wykonałem z względu na historię chorób jakie miały osoby w mojej rodzinie. Sam charakteryzuje się paroma objawami:
-Problemy z snem
-Niedowaga (59kg przy wzroście 178cm)
-Lekka nerwica
-Problemy z koncentracją
-Ciągłe poczucie osłabienia
-Depresja

PYTANIE: W oparciu o wyniki i objawy
Jaki mam rodzaj Niedoczynności/Nadczynności?
Czy w ogóle jakiś mam?