+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Temat: Avon, Kuracja wyszczuplająco-liftingująca - OPINIE

  1. #1
    kolloa
    Guest

    Avon, Kuracja wyszczuplająco-liftingująca - OPINIE

    Avon, Anew Clinical, Lift and Tuck Proffessional Body Shaper - Kuracja wyszczuplająco-liftingująca brzuch i pośladki
    czy krem jest skuteczny i ujędrnia brzuch i pośladki ??


  2. #2
    karo_25 jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    Apr 2014
    Postów
    12

    Dla mnie wszystkie kosmetyki z Avonu to raczej słaba jakość. Kilka razy się nacięłam i więcej nie mam zamiaru. cienie do powiek twarde jak skała, niewysychające lakiery do paznokci, kremy, maski itp, które albo nie chcą się wchłaniać, albo obciążąją skórę, albo w ogóle czynią z nią jakieś niedobre rzeczy. Nie polecam tej firmy w ogóle.


  3. #3
    GoldClinic_pl jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    Jun 2014
    Postów
    25

    Zgadzam się,ich jakość pozostawia w wielu przypadkach do życzenia,zresztą juz po samej cenie można poznać że nie będą to takie trafne i skuteczne kosmetyki. Warto udać się do dobrej kliniki i wykonać zabieg odmładzający,to z całą pewnością nam pomoże


  4. #4
    hanifnoor jest nieaktywny
    Nowy użytkownik
    Zarejestrowany
    Dec 2014
    Postów
    1

    Several times a nacięłam and more I'm not going. Eyeshadow hard as a rock, niewysychające nail polish, creams, masks, etc., which either do not want to absorb, or charged to the skin, or even make her some bad things.


+ Odpowiedz na ten temat

Podobne wątki

  1. Avon, Intensywna kuracja antycellulitowa - OPINIE
    Przez olla w dziale Opinie o kosmetykach
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 09-05-2011, 16:06
  2. AVA LABORATORIUM Maseczka liftingująca OPINIE
    Przez Nie zarejestrowany w dziale Opinie o kosmetykach
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 08-26-2011, 17:04
  3. Avon Krem do twarzy 30 - opinie
    Przez Nie zarejestrowany w dziale Opinie o kosmetykach
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 07-11-2011, 20:39
  4. Avon Naturals balsam OPINIE
    Przez Nie zarejestrowany w dziale Opinie o kosmetykach
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 10-11-2010, 09:01
  5. ZIAJA MED kuracja nawilżająca opinie
    Przez figi w dziale Opinie o kosmetykach
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 10-10-2010, 22:37

LinkBacks Enabled by vBSEO

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242